מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים סוכרת ילדיםלינוי04/01/2012
מהם התסמינים של סוכרת ילדים? ואיך בודקים אם זה באמת זה? מדובר על ילד בן 5.5 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים סוכרת ילדים - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל05/01/2012ללינוי שלום רב,
תסמינים של סוכרת הם צמא, שתיה מרובה, חולשה, השתנה יותר מהרגיל, השתנת לילה, ירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, יש לי שאלה בנוגע לסכרת
מירה אנקורדוב29/10/2012שלום , אני בת 17 והתגלה לפני יומיים שהסוכר אצלי קופץ פעם יש פעם ופעם אין וגם התגלה גם סוכר בשתן ובנוסף לזה אני עם השמנת יתר . הרופא מישפחה אמר לי שאם הרזה אז הסכרת תעלם ולא תופיע ? האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, יש לי שאלה בנוגע לסכרת - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל30/10/2012שלום רב,
ישמצב של סוכרת שבו הסוכרים רק עולים או נורמליים אין נמוכים.
סוכרת מסוג 1 נגרמת על רקע מחלה דלקתית בלבלב ומצריכה טיפול באינסולין .בנוסף לתפקיט ותזונה בריאה.
יש סוכרת גנטית משפחתית שלפעמים הטיול בה מצריך אינסולין ולפעמים רק כדורים ושמירה על אורוח חיים בריא.
ויש סוכרת מסוג 2 שבשלביה הראשונים היא תלויה במשקל ואם יורדים במשקל בצורה בריאה על ידי אורח חיים בריא אז אפשר כך לשלוןט על הסטכרת. כנראה שלסוג השלישי התכוון רופא המשפחה שלך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)