תסמינים סוכרת ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים סוכרת ילדים
    לינוי
    04/01/2012

מהם התסמינים של סוכרת ילדים? ואיך בודקים אם זה באמת זה? מדובר על ילד בן 5.5 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים סוכרת ילדים

הוספת תגובה

• תסמינים סוכרת ילדים - תגובה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    05/01/2012

ללינוי שלום רב,
    תסמינים של סוכרת הם צמא, שתיה מרובה, חולשה, השתנה יותר מהרגיל, השתנת לילה, ירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, יש לי שאלה בנוגע לסכרת

מירה אנקורדוב
    29/10/2012

שלום , אני בת 17 והתגלה לפני יומיים שהסוכר אצלי קופץ פעם יש פעם ופעם אין וגם התגלה גם סוכר בשתן ובנוסף לזה אני עם השמנת יתר . הרופא מישפחה אמר לי שאם הרזה אז הסכרת תעלם ולא תופיע ? האם זה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, יש לי שאלה בנוגע לסכרת - תגובה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    30/10/2012

שלום רב,
    ישמצב של סוכרת שבו הסוכרים רק עולים או נורמליים אין נמוכים.
    סוכרת מסוג 1 נגרמת על רקע מחלה דלקתית בלבלב ומצריכה טיפול באינסולין .בנוסף לתפקיט ותזונה בריאה.
    יש סוכרת גנטית משפחתית שלפעמים הטיול בה מצריך אינסולין ולפעמים רק כדורים ושמירה על אורוח חיים בריא.
    ויש סוכרת מסוג 2 שבשלביה הראשונים היא תלויה במשקל ואם יורדים במשקל בצורה בריאה על ידי אורח חיים בריא אז אפשר כך לשלוןט על הסטכרת. כנראה שלסוג השלישי התכוון רופא המשפחה שלך
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו