מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- הומאופתיה
- שומנים בדם, מחלות לב
- אפילפסיה ילדים
- דיכאון אחרי לידה
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אנמיה
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- סקס ויחסים
- ספינינג
- הרטבת לילה
- ברית מילה
- צליאק
- שיקום לב
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- הפסקת אכילת מוצקיםשרה כהנא22/04/2022
תינוקת בת 9 חודשים הפסיקה מזה 4 ימים לאכול מוצקים. מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - למה אני לא רואה תשובות של הרופאים לשאלות של האמהות?לואיזה110/04/2022
למה אני לא רואה תשובות של הרופאים לשאלות של האמהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - למה אני לא רואה תשובות של הרופאים לשאלות של האמהות?לואיזה110/04/2022
למה אני לא רואה תשובות של הרופאים לשאלות של האמהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתי מומלץ להחליף אקסטרה קייר קומפורט במטרנה שלב 1לואיזה110/04/2022
מתי מומלץ להחליף אקסטרה קייר קומפורט במטרנה שלב 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בטעות נתתי שלב 3 במקום שלב 1רינו18/03/2022
הבת שלי עוד שבוע תהיי בת 6 חודשים , אתמול פתחתי פחית חדשה שבעלי קנה (כנראה שהוא לא שם לב לשלב ) וכבר האכלתי אותה 3 פעמים מהשפב הלא נכון …
מה צריך לעשות במקרה כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מים רתוחים לתינוק כשנמצאים במלוןרונית פצנובסקי13/03/2022
שלום רב,
אני דתייה. ובני בן 9 חודשים. ראיתי שחג שביעי של פסח הוא יומיים (כלומר, מיום חמישי בערב עד מוצש)
מה אני עושה מבחינת מים רתוחים?
האם אני יכולה להרתיח מים בחמישי אחה"צ לפני כניסת החג ולשמור אותם עד מוצ"ש? אנו נהיה בבית מלון, האם ניתן יהיה לשים את המים הרתוחים בפרק זמן זה במקרר הקטן שבחדר?
וגם לגבי סטריליזציה... האם בגיל זה אפשר לוותר ורק לשטוף טוב במים וסבון? אחרת המשמעות היא שאני צריכה 10-12 בקבוקים.. לכל החג, שכן לא אוכל במהלכו לעשות סטריליזציה לבקבוקים שכבר היו בשימוש..
אשמח למענה, אני קצת לחוצה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מוצקים ב4 חודשים לתינוק הניזון מתמ"לצחי12/02/2022
האם אפשר לתת לתינוק המראה סימני מוכנות בגיל חודשים, מוצקים בצורת מחית(ירקות בהתחלה) אם הוא ניזון מתמ"ל בלבד? אם לא אז למה לא? האם יש מחקרים בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תזונה תינוקת בת 4 חודשייםאנונימית31/01/2022
שלום
אמא כבר מיואשת
קטנה שלי בת 4 חודשיים שוברת עקומות בהתחלה הבאנו לה מטרנה רגילה היתה פולטת המון ונחנקת עברנו ל ar מבחינת פליטות ולהיחנק פחות אבל משחקת בגדילה עולה ויורדת כרגע היא 4180 שזה מעט מאוד היינו בבית חולים בעקבות מחלה ברוכניטיס ונשארנו בגלל במשקל ניסו להחליף לה לאיפולרגני שחושדים שאלרגית לחלב אבל בקושי אוכלת לי גג 60 אני לא יודעת למי לפנות כבר איזה בדיקות לבקש עוד.. האם יש אמהות שפצאום המשקל קפץ?? אני מרגישה שעם ar היה לה הכי טוב אולי צריך בנוסף תוסף תזונה אבל לא ממהרים
מרגישה שעושים עליה נסיונות יותר מידי
מיואשתתת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אילו ארוחות אפשר להציע לתינוקת בת חמישה וחצי חודשיםאושרת14/12/2021
היי התינוקת שלי בת 5 וחצי חודשים כרגע אנחנו בשלבי טעימות. מגיל 6 חודשים איך האוכל מתחיל להשתלב בתפריט? אני לא ממש מבינה.
בבוקר תמל ולאחר מכן איזה ארוחות אפשר להציע לה? אשמח לרשימת קניות ותפריטים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תינוקת יונקת לא עשתה קקי 10 ימיםנועה08/10/2021
שלום,
בת כמעט חודשיים לא עשתה קקי מעל עשרה ימים.
לפני זה הייתה עושה מספר פעמים ביום.
ניזונה מהנקה בלבד, עולה יפה במשקל, יש לה לא מעט חיתולים רטובים.
די נינוחה רב היום. לפעמים נראה שמנסה לעשות ולא מצליחה.
אני זוכרת שהמקרה היה גם אצל ילדי הקודמים אבל לא זכור לי שכל כך הרבה זמן ואני תוהה אם לא מגיע זמן שזה נהיה כבר מסוכן ודורש התערבות. אגב מנסה מידי פעם ניסויים בבטן עם כיוון השעון ולא נראה שעוזר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שיש לה גם צהבת חלב אם שיורדת לאט. אולי יש קשר?
נועה08/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לתינוק שילוב בקבוק שאוב / סימילאקאנט05/10/2021
היי , תינוק בן שבועיים נולד במשקל קטן . כרגע שוקל 2.550 אמרו לי להאכיל אותו כל 3 שעות כמות של 70 מל על מנת שיגדל .
אם התינוק לא מסיים את הבקבוק בפעם אחת ואני ממשיכה את החלק הנוסף ברווח אבל בטווח של שעה . אני סופרת 3 שעות מהפעם הראשונה שאכל או מהחלק השני שנתתי לו ?
והאם זה נכון לדאוג שיסיים 70 מל בטווח של שעה או פשוט לעצור את הארוחה מתי שהוא מפסיק גם אם הכמות נמוכה מ70 ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חיסון פוליו לאם בזמן הנקהשרון28/09/2021
בני בן 4 חודשים יונק. כחלק מלימודיי אני נדרשת להתחסן לפוליו. שאלתי- האם אני יכולה להתחסן במקביל להנקת בני?? אשמח לתשובה והסבר לתשובה (מתוך התעניינות :)) . תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סרבנית למוצקים אשמח לדעת איך כן לגרום לה לאכול מוצקיםרחלי04/09/2021
היי
ביתי בת שנה וחמישה חודשים
אוכלת רק אוכל טחון כגון:פירות וירקות, מעדנים,סימילאק.
מבחינת משקל:תקין ובהתאם לגילה.
כל מאכל מוצק שאני מנסה להביא לה, היא סוגרת נועלת את הפה או מזיזה את הראש הצידה.
אם כבר הצלחתי להביא לה, היא עושה את אפקט ההקאה אבל לא מקיאה.
מה עליי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מטרנה שלב 2 במקום שלב 1רח תלתן 9212/08/2021
הילד שלי בן 3 וחצי חודשים ובטעות נתתי לו
כמה מנות של מטרנה שלב 2
מה עלי לעשות האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בהיסח דעת נתתי לתינוק בן חמישה חודשים 60 מ״ל של אחיו הגדול- מטרנה צמחית מגיל שנה +יואב11/07/2021
האם עלי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פורומים בתחום
ערוץ הבריאות

האם אתם בדיכאון?