מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשתמשי מכשיר ה-Optium Exceedשואלת20/03/2008
• למשתמשי מכשיר Optium Xceed - זהירות!ו שובבה29 ו 10:04 | 20/03/08
היי כולם - מספרת לכם סיפור שקרה לי, וזעזע אותי עד עמקי נפשי, עד שהייתי חייבת לשתף כדי להזהיר...
אני חברה בקופ"ח כללית, שהחליטה להחליף למבוטחיה בעלי מכשיר ה-Elite (ואולי מכשירים נוספים) את המכשיר למכשיר מדגם Optium Xceed - שלטענתה ולטענת החברה המשווקת הוא מכשיר מדהים וחדיש שמשתמשים בו בבתי חולים ברחבי הארץ והוא מספק תוצאות מהימנות במיוחד.הייתי ילד טובה והחלפתי את המכשיר. אמנם נהניתי מזה שהוא מספק תוצאות אחרי 5 שניות ולא אחרי 30, אבל שאיבת הדם של הסטיקים שלו שואפת ל-0 וזו היתה התלונה הראשונה שלי לגבי המכשיר. הייתי מקבלת את זה וממשיכה להשתמש בו, לולא קרה המקרה הבא, נכון יותר לומר - המקרים הבאים:
לפני כחודש הזרקתי הרבה יותר מדי לפני ארוחת הערב. לפני שהלכתי לישון הכול עוד היה בסדר, אבל באמצע הלילה בעלי מצא אותי יושבת במיטה, ממלמלת ומבולבלת - בהיפוגליקמיה חריפה.הוא מייד בדק לי סוכר, והיה המום לקרוא את התוצאה: 443! (ועוד המכשיר החדיש הזה מציע לבדוק אם יש קטונים... אני מפרפרת בין איבוד הכרה להכרה, והמכשיר אומר שכדאי לבדוק קטונים.. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...). מזל שבעלי מכיר אותי וסומך מספיק על התחושות שלו, והוא החליט לא לתת למכשיר לקבוע. הוא ניסה לתת לי אוכל ולא רציתי - הייתי כבר בשלב ההתנגדות החריפה, ולא היתה לו ברירה אלא להזריק לי גלוקגון. אחרי 15 דקות בערך הוא מדד לי שוב, והמכשיר הראה 60 - הגיוני לגמרי אחרי זריקת גלוקגון.המכשיר פשוט לא הצליח למדוד רמת סוכר כ"כ נמוכה, ובמקום לרשום LOW כמו שהוא אמור - השתגע לגמרי.דיברתי עם החברה והחליפו לי מכשיר, כי חשבו שהמכשיר הספציפי לא תקין (אני כבר אז חשדתי שמדובר במשהו גדול יותר, אבל הסכמתי לנסות - ילדה טובה).
בשבוע שעבר קרה אותו מקרה - אמצע הלילה, אני בהיפוגליקמיה רצינית, והמכשיר מראה 229. אכלתי טיפה - מראה 299. אכלתי עוד טיפה וכעבור 10 דקות המכשיר מראה 111.
משמע - זה לא היה המכשיר המסוים, אלא כל מכשירי ה-Optium Xceed (אולי "רק" כאלה שיוצרו בפס ייצור מסוים, אבל זה עדיין מסכן חיים של הרבה אנשים).
אני יוצאת בקריאה נרגשת לכל בעלי המכשיר לקחת את התוצאות שלו, בעיקר המאוד גבוהות,בערבון מוגבל, ואני ממליצה לבוא בדרישה לקופה להחליף את המכשיר ולא להמשיך לספק אותו, כי זו סכנת חיים של ממש. חשבו על קשישים שיש להם היפוגליקמיה קשה, הם בודקים ורואים תוצאה כזאת גבוהה - ומזריקים עוד אינסולין... אני לא רוצה לחשוב לאן זה יכול להגיע.
אשמח לשמוע תגובות מבעלי המכשיר ובכלל - אולי נתאגד יחד ויהיה לנו יותר כוח. אני יודעת שאני מחליפה את המכשיר ויהי מה.
רק בריאות לכולנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר מריאנה רחמיאל23/03/2008תודה על המידע. חשוב ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)