ילד בן 12.5 בדיקת סוכר גבולי 106 97

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 12.5 בדיקת סוכר גבולי 106 97
    סיגל
    06/02/2016

שלום, לפני חצי שנה הבן שלי היה חולה הרופא שלח לבדיקות ויצא בדיקת סוכר 126 יש לציין שהילד היה עם הקאות ושתה מעט קולה שעה וחצי לפני הבדיקה . לאחר חודשיים הילד עבר שוב בדיקות דם כי ביקשתי לבדוק את רמת הסוכר וכולסטרול הילד היה 12 שעות צום הסוכר עמד על 106 וכולסטרול מעל הנורמה 218 בערך . רופא ילדים ביקש עוד חודש עוד בדיקות ואנחנו נלחצנו והתחלנו בדיאטה מזונות ללא כולסטרול ופחות סוכר ואחרי חודש אכן עשינו שוב בדיקות ויצא 97 סוכר ו186 כולסטרול ורופא הילדים אמר עוד 3 חודשים שוב בדיקות . אני ביקשתי דיאטנית ואכן הלכתי לדיאטנית שעובדת במכון סוכרת יש לציין שהילד לא שמן. הדיאטנית אמרה לי שבבדיקות הדם יצא תוצאה של בדיקה 4.4 לגבי סוכר שזה אומר שאחרי הארוחה לא לוקח המון זמן שהסוכר חוזר לנורמה ושזה מצויין ככה הבנתי ממנה שרוב הסיכויים שזה רמת הסוכר בגופו לאחר צום .ויש אנשים כאלה שרמות הסוכר בגופם בערך 100 והם לא חולים בסכרת ושהיא לא חושבת שלילד יש סוכרת אבל כידי שאני יהייה רגועה כדאי לעשות לילד בדיקת נוגדנים ללבלב ואם זה יצא תקין אז הכל בסדר ולשמור כמו כל אדם ואם לא תקין להיות במעקב קפדני. למרות שהיא חושבת שהבדיקות ייצאו תקינות. רופא הילדים לא הסכים לתת לי בדיקות אלה.נתן שוב בדיקות רגילות. מה אני אמורה לעשות? והאם זה נכון לבצע בדיקות אלה ואיך מוגדר הילד שלי לנוכח תוצאות סוכר אלו? והאם הדיאטנית צודקת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן 12.5 בדיקת סוכר גבולי 106 97 - תגובה

פרופ` צבי ביסטריצר
    06/02/2016

נראה לי שע"י תזונה נכונה ופעילות גופנית רמות הסוכר והכולסטרול בדם תהיינה תקינות. לדעתי אין לבצע בדיקת נוגדנים לסוכרת, ושיקולי רופא הילדים נראים לי נכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 13 ערכי סוכר

סיגל
    02/06/2016

שלום הילד שלי במעקב סוכר מכיוון שבדיקת סוכר בצום יצא לו פעם אחת 106 ופעם שניה 97 היום עשינו בדיקת סוכר בצום והתוצאה הייתה 87
    יש לציין שיום לפני השתדלתי לא לתת לילד לאכול פחמימות במיוחד בארוחת ערב
    בדיקת סוכר HBA1C יצא 4.3
    השאלה שלי אם זה בסדר יום לפני או ערב לפני בדיקת סוכר בצום לא לאכול פחמימות האם זה משבש את התוצאה ? ואם לא זה אומר שהבדיקות תקינות?
    הילד היה בצום מארוחת הערב ועד הבדיקה 10 שעות בצום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 13 ערכי סוכר - תגובה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    12/06/2016

כל הבדיקות תקינות
    אין צורך לבדוק יותרסוכר אוהמוגלובין מסוכרר אלאצאם יופיעו תסמינים שלשתיה מרובה או השתנה מרובה או חולשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו