תינוק בן חודשיים עם סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודשיים עם סוכר
    מיטל
    08/02/2017

בני בן חודשיים סוכר בצום. של 6 שעות 120 ולאחר 3 שעות שת. של ארוחה 120 האם זו סכרת נעורים יש לציין שאני עם סוכרת 2 לא מאוזנת ואני מניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודשיים עם סוכר

הוספת תגובה

• תינוק בן חודשיים עם סוכר- תגובה

פרופ` צבי ביסטריצר
    08/02/2017

סוכרת נעורים לא מופיעה בגיל צעיר כל כך. אינך מציינת כיצד בדקת לו את הסוכר, ומדוע החלטת לבדוק. ערך של 120 הוא מעט גבוה ועלייך לפנות לרופא ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי לרופא משפחה

מיטל
    09/02/2017

בנוגע לסוכר של הילד שהיה בצום של 5 שעות 126 ואחרי שעתיים 147 והיא לא ידעה מה לומר לי טענה שזה לא יכול להיות בגרת האם יש לך רעיון ממה זה נובע או תוכל להפנות אותי למישהו אשמח מדגתי לו כי הוא מאוד ישנוני ובכלל שאני עם סכרת ,2 ומניקה אז פחדתי שגם הוא בכאתי בדקתי עם מכשיר ביתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר גבוה בדם אצל בן חודשיים

פרופ` צבי ביסטריצר
    09/02/2017

המכשיר הביתי איננו מדויק. על מנת להסיר דאגה מליבך, בקשי מהרופא בדיקת דם לסוכר דרך הוריד לאחר צום של 4 שעות. ושוב עלייך לגשת לרופא ילדים, כדי לוודא האם יש בעייה אמיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו