מבקשת ייעוץ - לגבי הערכת מצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת ייעוץ - לגבי הערכת מצב
    אמא במיטבה
    18/08/2008

ד"ר יקר שלום, בננו בן שנתיים וארבעה חודשים לאחרונה החל להרבות בשתייה ובהטלת מימיו. בעלי ואני נלחצנו ולכן ערכנו לו בדיקת דם ביתית ערכים: 102, 108 ואחרי ארוחה פעם אחת 117. אני מודעת לזה שבעבר ערכים אלו נחשבו לנורמל אך כיום הם משתייכים לסוכרת גבולית... לקחנו את בננו למרפאה ושם נערכו לו מספר בדיקות שיצאו תקינות כמו בלוטת התריס, "המוגלובין מסוכרר" , כבד ועוד. אם כך מדוע ערכיו גבוהים? למה זה יכול להשתייך? מה כעת? כל לחוצה ומפחדת... אמא במיטבה שלא ממש במיטבה כעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האמ זו סוכרת

פרופ` צבי ביסטריצר
    19/08/2008

ערכי הסוכר שצינת תקינימ ואינמ מצביעימ על סוכרת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך פרופ' יקר!

אמא במיטבה
    19/08/2008

פרופ' יקר, הצלחת להרגיע אותי מעט. תודה! שאלה נוספת לי אליך, בהמשך קריאתי בנושא זה, קראתי על סוכרת גבולית שבה מציעים לעבור בדיקת נוגדנים. פניתי לרופאה שלנו והיא שלחה את הבדיקות באופן פרטי לשניידר בסה"כ שתי בדיקות: אנטי גאד ואנטי ICA. טרם הגיעו תשובות. מה זה אומר בבקשה אם יש נוגדנים האם המחלה תתפרץ אכן בין 5-10 לשנים? ואם אין (בה" כולי תקוה) זה אומר שלעולם לא יהיה לו את המחלה הנואית הזאת? מראש אני מתנצלת שאני "חופרת" אך גדלתי עם בן דוד חולה בסכרת נעורים וזה היה מחריד כל ההתעלפויות והסבל הזה. תודה מכל ליבי אמא במיטבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו