מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת ייעוץ - לגבי הערכת מצבאמא במיטבה18/08/2008
ד"ר יקר שלום, בננו בן שנתיים וארבעה חודשים לאחרונה החל להרבות בשתייה ובהטלת מימיו. בעלי ואני נלחצנו ולכן ערכנו לו בדיקת דם ביתית ערכים: 102, 108 ואחרי ארוחה פעם אחת 117. אני מודעת לזה שבעבר ערכים אלו נחשבו לנורמל אך כיום הם משתייכים לסוכרת גבולית... לקחנו את בננו למרפאה ושם נערכו לו מספר בדיקות שיצאו תקינות כמו בלוטת התריס, "המוגלובין מסוכרר" , כבד ועוד. אם כך מדוע ערכיו גבוהים? למה זה יכול להשתייך? מה כעת? כל לחוצה ומפחדת... אמא במיטבה שלא ממש במיטבה כעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמ זו סוכרת
פרופ` צבי ביסטריצר19/08/2008ערכי הסוכר שצינת תקינימ ואינמ מצביעימ על סוכרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך פרופ' יקר!
אמא במיטבה19/08/2008פרופ' יקר, הצלחת להרגיע אותי מעט. תודה! שאלה נוספת לי אליך, בהמשך קריאתי בנושא זה, קראתי על סוכרת גבולית שבה מציעים לעבור בדיקת נוגדנים. פניתי לרופאה שלנו והיא שלחה את הבדיקות באופן פרטי לשניידר בסה"כ שתי בדיקות: אנטי גאד ואנטי ICA. טרם הגיעו תשובות. מה זה אומר בבקשה אם יש נוגדנים האם המחלה תתפרץ אכן בין 5-10 לשנים? ואם אין (בה" כולי תקוה) זה אומר שלעולם לא יהיה לו את המחלה הנואית הזאת? מראש אני מתנצלת שאני "חופרת" אך גדלתי עם בן דוד חולה בסכרת נעורים וזה היה מחריד כל ההתעלפויות והסבל הזה. תודה מכל ליבי אמא במיטבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)