מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניעת היפוייםדני מור12/01/2009
האם יש דרך למנוע היפויים באופן מוחלט? (סכרת סוג 1) או רק להוריד מהסיכויים? האם זה תלוי טיפול/איזון /תזונה ובכלל אורח חיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת היפויים
ד``ר מריאנה רחמיאל12/01/2009לדנה שלום רב,
הדרך למנןע היפויים היא לחיות על סוכר 300 כל הזמן.... ברור שזו היתה בדיחה.
כל שהיאיזון יותר טוב וסביב ערכים יותר נמוכים הסיכוי להיפו עולה לכן, כדי להיות באיזון טוב ללאר היפווים רבים המפתח הוא:
1. הכרת הגוף ומצבים שגומים לשינוי בערכי הסוכר בגוף.
2. הכרת יחס אינסולין פחמימה ספציפי שלך ורגישות לתיקון ספציפית שלך
3. מדידות רבות
4. סדר יום מבוקר ומתכונן ככל האפשר או אם יש בו שינויים לדעת איך להתייחס אליהם מבחינת מינונים ותזונה.
5. פעילות גופנית מסודרת.
6. למעשה השילוב בין התזונה , סוגי המזון שאוכלים וסוג האינסולין בו משתמשים.
כל אלו יחד ימנעו היפוו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת היפויים - המשך
דני מור18/01/2009אז איזה אינסולין ימנע היפו? ואיזו תזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת היפווים המשך
ד``ר מריאנה רחמיאל18/01/2009לדנה שלום רב,
צר לי שנראה לך שאני לא עונה לשאלתך אך זו תשובה אינדיבידואלית.
לכל אדם ילד או מבוגר יהיה אינסולין אחר ויטיפול אחר שימנעו היפוצאצלו כי הרופא והצוות יאבחנו מהי הסיבה להיפו אצלו סספיציפית ויתאימו לו את התזונה והאינסולין המתאימים.
באופן עקרוני לנטוס (גלרגין) ולוימיר גורמים לפחות היפו מאשר המומולין N או אינסולטארד. אך שוב, תלוי באדם.
הומלוג ונובוראפיד גורמים לפחות היפו מאשר אינסולין ר אולם לא "חוק" כי תלוי באדם ובשילוב לא מתאים עם תזונה ופעילות כל אחד יכול לעשות היפו.
אני חושבת שעלייך לשבת עם הרופא שלך על אירועי ההיפו שלך ולראות איך משפרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת היפו
דני08/02/2009מניעת היפו יכול להיות אם הסוכר שלך בגוף מאוזן. ועושים את זה על ידי תזונה נכונה, ושימוש באינסולין שהכי יאזן אצלך את בסוכר. אני אישית משתמש בלנטוס, ותודה לאל לא חוויתי היפויים, ואני מרגיש הרבה יותר טוב. מקווה שעזרתי. דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)