מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכות חייםליז01/10/2009
כל העניין הזה של להיות חולה במחלה די חדש לי אז אני עוד מגששת באפלה ורציתי לשאול עם איזה טיפול אוכל לשמור על אורח חיים יחסית רגיל? אני בת 22 וסובלת מסוכרת מסוג 2
כמו כן איך אפשר לשמור על איזון ולהימנע מהשמנה? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות חיימ
פרופ` צבי ביסטריצר02/10/2009קל יותר לתת עצות מאשר לבצע , אך התשובה לשאלתך היא שילוב של תזונה נכונה , פעילות גופנית, וטיפול תרופתי יומ-יומי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ברפואה
עדן04/10/2012יש לי עבודה בביוניקה על סוכרת נעורים .
יש לי סעיף שבו אני צריכה לסכם על איכות ברפואה שקשורה לסוכרת נעורים .
אשמח אם מישהו פה יוכל לדבר איתי על זה ולכתוב לי משהו על ניהול איכות ברפואה בסוכרת נעורים .
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ברפואה - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל18/10/2012לעדן שלום רב,
אני מתנצלת אך אין תפקד הפורום לבצע את עבודת החיפוש בספרות, עבודת הראיונות בשבילך.
יש הרבה ספרים, מאמרים מדעיים וחוות דעות מקצועיות שעלייך לקרוא ולהבין בכדי להכין את עבודתההגשה שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליז06/10/2009איזה טיפול תרופתי מוצע היום? לאיזה מקרים מתאים טיפול באינסולין?
והאם יש סוגים של פעילות גופנים שמומלצים יותר מאחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל18/10/2012לליז שלום רב,
מגוון הטיפולים בסוכרת מסג 2 הוא רחב ומשתנה בהתאם למטופל ולצרכיו מאינסולין, מטפורמין, סולפונילאוריאה, וזריקות המחזקות את עבודת האינסולין העצמי ועד אינסולין.
כל מקרה הוא לגופו לכן עלייך לשבת ם הצוות המטפל ולהבין מה מתאים לך ספציפית
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
אביטל07/10/2009נותנים תרופות שמותאות לסוכרת 2, לעיתים קרובות תרופות גורמות לסחיטת לבלב מה שמוביל למעבר לאינסולין , כיום המגמה לתת אינסולין לפני שמגיעה הסחיטה
יש אינסולין ארוך, קצר, בינוני
הטיפול הוא אישי שמותאם לפי נתונים אישיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
פרופ` צבי ביסטריצר08/10/2009יש מגון רחב של תרופות לטיפול בסוכרת . לכל חולה יש להתאימ את התרופה המתאימה. המטרה להשיג איזון טוב . לכן . אנסולין היא אחד מהתרופות . כל פעילות גופנית המנצלת אנרגיה תורמת לאיזון הסוכרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)