מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה על סכרתמוטי01/06/2010
היום אני בת 18, חיה עם הסכרת בסכסוך מתמיד:)
הבנתי מאחד האנשים בפורומים של תמיכה בחולי סכרת שיש אפשרות להזריק רק פעם ביום...?
יש דבר כזה? זו תרופה אחרת? מישהו יכול לתת לי עוד פרטים?
זה מפריע מאד והכי מביך בעולם להזריק ליד אנשים כשאין ברירה, ובכלל כל פעם שאני מזריקה זה מזכיר לי שאני צריכה טיפול, לזה אף פעם לא הצלחתי להתרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על סכרת
פרופ` צבי ביסטריצר01/06/2010לצערי לא נמצא עדיין הפתרון המושלם למחלת הסוכרת. זריקות אינסולין הן חלק חשוב בטיפול במחלה. נדיר שחולה סוכרת סוג 1 יתאזן ע"י זריקה יומית אחת. אם את נרתעת מזריקות, ניתן לטפל ע"י משאבת אינסולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ביום
david03/06/2010יכול להיות שאת מדברת על אינסולין ארוך טווח שיש שניים כיום אחד מזריקים פעם ביום ואת השני לרוב פעמיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסולין ארוך טווח
אולגה06/07/2010אני מזריקה אינסולין לנטוס רק פעם אחת ביום ומצליחה לשמור על רמת סוכר מאוזנת בגוף יום שלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסולין ארוך טווח
ד``ר מריאנה רחמיאל06/07/2010לאולגה שלום רב,
אם את מאוזנת עם המוגלובין מסוכרר 7 וממוצע סוכרים 130 רק עם זריקה אחת של לנטוס ביום אז זהו מצב מאוד לא מאפיין של סוכרת מסוג 1 אלא יותר של 2 או MODY או ירח דבש . או דאטה מאוד דלת פחמימות ועשירה בפעילות גופנית. לכן לא נתן להסיק מאדם אחד למשנהו. בדרך כלל סוכרת מסוג 1 באיזון רצוי מצריכה יותר מזרקה אחת ביום
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)