שאלה חשובה על סכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה על סכרת
    מוטי
    01/06/2010

היום אני בת 18, חיה עם הסכרת בסכסוך מתמיד:)
    הבנתי מאחד האנשים בפורומים של תמיכה בחולי סכרת שיש אפשרות להזריק רק פעם ביום...?
    יש דבר כזה? זו תרופה אחרת? מישהו יכול לתת לי עוד פרטים?
    זה מפריע מאד והכי מביך בעולם להזריק ליד אנשים כשאין ברירה, ובכלל כל פעם שאני מזריקה זה מזכיר לי שאני צריכה טיפול, לזה אף פעם לא הצלחתי להתרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה על סכרת

הוספת תגובה

• תשובה על סכרת

פרופ` צבי ביסטריצר
    01/06/2010

לצערי לא נמצא עדיין הפתרון המושלם למחלת הסוכרת. זריקות אינסולין הן חלק חשוב בטיפול במחלה. נדיר שחולה סוכרת סוג 1 יתאזן ע"י זריקה יומית אחת. אם את נרתעת מזריקות, ניתן לטפל ע"י משאבת אינסולין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ביום

david
    03/06/2010

יכול להיות שאת מדברת על אינסולין ארוך טווח שיש שניים כיום אחד מזריקים פעם ביום ואת השני לרוב פעמיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסולין ארוך טווח

אולגה
    06/07/2010

אני מזריקה אינסולין לנטוס רק פעם אחת ביום ומצליחה לשמור על רמת סוכר מאוזנת בגוף יום שלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסולין ארוך טווח

ד``ר מריאנה רחמיאל
    06/07/2010

לאולגה שלום רב,
    אם את מאוזנת עם המוגלובין מסוכרר 7 וממוצע סוכרים 130 רק עם זריקה אחת של לנטוס ביום אז זהו מצב מאוד לא מאפיין של סוכרת מסוג 1 אלא יותר של 2 או MODY או ירח דבש . או דאטה מאוד דלת פחמימות ועשירה בפעילות גופנית. לכן לא נתן להסיק מאדם אחד למשנהו. בדרך כלל סוכרת מסוג 1 באיזון רצוי מצריכה יותר מזרקה אחת ביום
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו