מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיולים בבי"ס....אני05/10/2010
ביתי בת 12 שנים. תלמידת כיתה ז. מטופלת במשאבת אינסולין מגיל 3 שנים. לא מאוזנת כלל. בעוד כשבועיים ישנו טיול מבי"ס למשך יומיים - שינה באוהלים+ הליכה.... אני דואגת ולכן לא מרשה לה לצאת לטיול. היא ניסתה לשכנע אותי אך לא הצליחה. אף פעם היא לא ישנה בטיולים מחוץ לבית לבד. היא כן יושנת לפעמים אצל חברות אך זה בשכונה ליד הבית כך שאני תמיד קרובה ויכולה למשל לחבר לה את המשאבה אם הסט מתנתק. היא לא יודעת להזריק אינסולין כי גדלה עם המשאבה. קשה לה מאוד להתחבר לבד למשאבה. האם לתת לה כך לצאת לטיול ליומיים? אם הסט יתנתק? אם לא תרגיש טוב?בכל זאת ישנו מאמץ גופני גדול בזמן הטיול ומניסיון קודם עם בני הגדול ישנם לפעמים אפילו ילדים בריאים שקשה להם מאוד בזמן הטיול.... מה כדאי לעשות?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולים בביתספר- תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל05/10/2010שלום רב,
את מעלה שאלות מאוד נוקבות קשות ונכונות שצוות המרפאה דן לגביהן באופן פרטני בכל מקרה לגופו. לא פעם דברתי עם המורה וצוות בית הספר בכדי לאפשר לילדים ובני נועקר לצאת לטיולים.
יש ילדים שניתן בהחלט לאפשר להם ואחרים שלא ניתן.
לא אוכל לייעץ לך באופן אישי כי איני מכירה את הילדה. עצתי היא שתתייעצי עם אוחות ועם רופא הצוות המטפל בביתך ויענו לך אישית על כל השאלות ויתנו עצה רלוונטית לבתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)