דרכי טיפול ומניעה לסוכרת סוג 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרכי טיפול ומניעה לסוכרת סוג 2
    נטע
    30/12/2010

שלום אני תלמידת י"ב ואני כותבת עבודה על סוכרת סוג 2.

רציתי לשאול אם ידוע לך על טיפולים ודרכי מניעה ייחודיות שאינן מיושמות בארץ (כמו טיפולים חדשים בחו"ל או מחקרים חדשים שעדיין לא יישמו בארץ) לטיפול ומניעת סוכרת סוג 2.

תודה רבה,

נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרכי טיפול ומניעה לסוכרת סוג 2 - תגובה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    30/12/2010

לנטע שלום רב,
    מניעה ישנה רק אחת: תזונה, אורח חיים בריא ופעילות גופנית יום יום. !!! מניעת חטיפם, ממותק, שומני וקלוריות.
    טיפול: אני חושבת שככותבת עבודה תתבססי על הידוע היום ומקובל וניתן למצוא בכל אתר בגוגל, אתרי האגודה הישראלית לסוכרת. הההתרופות המקובלות הן אלה שמורידות תנגודת לאינסולין, משפרות תגובה לאינסולין והן צריכות להגיע בשילוב עם דיאטה מתראימה ופעילות גופית. גם ניתוח באריאטרי הוכח כמוריד סוכרת למעשה.
    מאחר ואנו צוות של רופאי אנדוקרינולוגיה ילדים בילדים אין עדיין מחקרים מאושרים לתרופות חדשות שכבר מקובלות בטיפול מבמבוגרים כגון GLP1 ודומיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נטע
    31/12/2010

קודם תודה רבה על התגובה המהירה :)

הטיפול ב-GLP1 מיושם בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר מריאנה רחמיאל
    03/01/2011

בוודאי. לא בילדים מתחת לגיל 18 שנים. לכן לנו אין נסיון איתו כי אנו רופאי לדים המומחים באנדוקרינולוגיית ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו