מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיים עם חולה סכרת נעוריםנועה23/01/2011
שלום רב!
אני בת 32 (במשפחה שלי יש הסטוריה של מחלת הסכרת - אצל אמא שלי ואצל סבתא מצד אמא - ככל הידוע לי לא מדובר בסכרת נעורים). לי אין סכרת. אני בקשר עם בחור בן 31 שסובל מסכרת נעורים מגיל 10.
-מה עלי לדעת , לפני שאני נכנסת לקשר עמוק יותר עם הבחור? מה הסכנות ?
-מה חולה סכרת אינו יכול לעשות?
-איך חיים עם חולה סכרת נעורים ישפיעו על חיי? במה זה יכול להגביל אותי?
-האם בחור כזה יכול להוליד ילדים? האם יהיו לי חיי אישות תקינים ומספקים?
-מה הסיכוי שהילדים יצאו בריאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים עם חולה סכרת נעורים - תגובה
ד``ר מריאנה רחמיאל25/01/2011שלום רב,
השאלות שלך מאוד מקיפות ולמעשה את צריכה לקרוא על סוכרת נעורים באופן כללי. ובאופן ספציפי לגבי הבחור הזה עלייך לברר את מידת האיזון שלו כל השנים, מידת הסבוכים שכבר יש לו . כל תשובה היא אינדובודיאלית לאדם. אךך באופן עקרוני, אדם שהיה מאוזן כל השנים ללא סבוכים יכול בהחלט להוליד ילדים, לנהל חיי אישות תקינים לחלוטין, לפרנס.
הסיכוי לילדים עם סוכרת מסוג 1 לאב עם סוכרת מסוג 1 הוא כ- 5% בכל הרעיון.
אני מציעה שתכנסי לאתר של האגודה לסוכרת נעורים בישראל ותמצאי שם את כל התשובות הכלליות ששאלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)