מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה ירקות מחזקים את הלב?רז20/08/2011
כותרת^^
תודה ושבת שלום : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ירקות מחזקים את הלב? - תגובה
מיכל שלזינגר20/08/2011שלום עידו
למה אתה מתכוון? ברפואה הסינית אנו מתייחסים לסינדרומים. ישנם מספר סינדרומים הקשורים ללב: חוסר דם בלב, חוסר יין של הלב, חוסן צ'י ויאנג של הלב, ליחה חוסמת את פתחי הלב וחסימת דם בלב.על פי הסינדרום המדוייק ניתן להתאים את הטיפול התזונתי.
באופן כללי זעפרן וכורכום (תבלינים) משפיעים על מרידיאן הלב.
זעפרן - ממריץ זרימת צ'י ודם, מועיל לתחושת גודש בחזה. וכורכום - ממריץ דם ומסלק חסימות דם, מנקה את הלב ומקרר את הדם. טוב לטיפול בליחה החוסמת את פתחי הלב, מתבא כ: חרדות, נפש סוערת,והתקפי בלבול וטירוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון ל...
רז20/08/2011שהעור שלי נראה לא משהו הבנתי שהלב אחראי לזה שהוא יראה טוב ובריא
זה הכוונה איזה ירקות מחזקים פלפל אדום מחזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון ל... - תגובה
מיכל שלזינגר21/08/2011שלום לך עידו
הלב הוא כמובן בין האחראים אבל באופן ישיר יותר יש משמעות לקיבה ולריאות.
כשאתה מתכוון שהעור "לא נראה משהו"... למה אתה מתכוון?
אקנה?
עור יבש?
לכל בעיה מותאמת תזונה שונה ובהתייחסות לסינדרום הספציפי. הרפואה הסינית היא מאוד מדוייקת בהתייחסותה לבעיות בריאות שונות. המטפל מאבחן מהו הסינדרום ועל פי הסינדרום מותמת התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה..
רז21/08/2011אני מחזק את הכבד והטחול
והבנתי שהלב מאוד חשוב גם למצב העור בפנים
אני אוכל ירקות חסה גזר מלפפון פלפל אדום
חסה בבוקר לכלורופיל- שמנקה את הדם וכו'...
גזר לטחול
פלפל אדום לויטמין C
עכשיו אני מחפש משהו ללב אני לא מוצא..
סליחה על הכתב הפרוע הזה פשוט אני קצת עייף ואין לי כח להוסיף פסיקים :)
תודה על התשובות המהירות
התמונה מראה מה שנשאר הסימנים המעצבנים האלה שעוברים אחראי הרבה זמן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רז21/08/2011וזה צד שני שיצא לי לפני כמה ימים אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 18 עם זה יעזור
רז21/08/2011: )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לאקנה
מיכל שלזינגר21/08/2011שלום עידו
ממה שהצלחתי לראות בתמונות מדובר בחום ולחות מעי גס וריאות.
התזונה המומלצת למצבי חום ולחות היא תזונה שמסלקת לחות וחום באופן כללי ביותר ניתן לומר שיש להמנע מפחמימות פשוטות, פירות עתירי סוכר שומנים וג'אנק פוד באופן כללי.
אבל מטפל יוכל להנחות אותך באופן מדויק ולבנות איתך תפריט יומי שיסתדר עם סדר היום שלך. האקנה שלך מאוד מפושט ותזונה בלבד לא תעשה עבודה מספקת. ממליצה לפנות למטפל.
חשוב מאוד להתחיל בתפריט ניקוי ופורמולה מתאימה לניקוי. מניסיוני כדאי לשלב גם דיקור קוסמטי לתוצאות טובות. כמטפלת בדיקור קוסמטי אני ממליצה למטופלים שלי על תכשירי ניקוי מתאימים, תזונה וצמחים ומלווה אותם בתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)