חולשת הטחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשת הטחול
    ליאת
    21/01/2008

שלום לכם אני סובלת ממחלת עור בשם DARIER תורשתית פעם ניסיתי דיקור 10 טיפולים ולא עזר ששאלתי לגבי צמחי מרפא הוא אמר שהוא חושש שבהתחלה זה יחמיר את המצב.
    עברתי טיפולי הידרוקולוניק ולפעמים שבוע של ניקוי בהפסקות אצל נטרופת ואכן ראיתי הטבה בעור אבל הבנתי ממנו שהוא הולך בעיקר על ניקוי הכבד ולא הרגשתי שגופי גם מתחזק, הלכתי למטפלת אחרת ברפואה סינית והיא אמרה לי שהטחול חלש וגם את הכליות צריך לחזק והיא רק תשאלה אותי באותו יום ואמרה שהמצב מורכב והיא רוצה לחשוב בדיוק איזה צמחי מרפא לתת והיכן לדקר ושהיא חושבת שלפחות שנה של טיפולי דיקור יהיה צריך כדי לראות שיפור זה נראה לי הרבה זמן מה דעתכם?
    אני אתן קצת רקע על מצבי הגופני נטייה לברזל וMCV נמוכים אבל מוגלובין תקין, קיבה רכה בין 2-3 ביום בצבע כתום-חום, נטייה לסבול מקור.
    אודה לכם מאוד ומצטערת על המגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשת הטחול

הוספת תגובה

• ליאת שלום

עדי מנחמי
    21/01/2008

המחלה אינה נפוצה ואין עליה ידע רב.אני גם לא בטוח שאפשר לרפאה לחלוטין.המלצתי לנסות טיפולי דיקור ו\או צמחים במשך תקופה של חודש-חודשיים וראות אם יש שינוי בתסמינים.עזבי את כל התאוריות והאיבחונים וחפשי תוצאות.חפשי את הטיפול שמשפר את המצב.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלות להבהרה

לימור
    21/01/2008

ברור לי שלרפא לגמרי בלתי ניתן כי זה מוטציה שמתקיימת בגן, אבל האם נראה לך שאפשר אולי להקל עוד יותר על המצב ממה שכבר הצלחתי להקל? (אולי בהקיפין זה שהגוף יהיה יותר חזק המחלה עוד פחות תתפרץ יש תקופות שהעור יותר רגוע ואין הסבר)אני יודעת שזה די קשה לענות מרחוק.
    האם זה נראה לך מחשיד שהיא אמרה שהיא צריכה לחשוב קודם היכן בדיוק לדקר? (אני יודעת שהמטופל אחרי כבר חיכה ונראה לי שאולי גם זה הייה חלק מהסיבה) אני מאמינה שאיזה שילוב של צמחים ומינונם צריך זמן לחשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

עדי מנחמי
    22/01/2008

אני לא יודע אם זה אמור להחשיד.תנסי להבין מה מטרת הטיפול והאם נמצאו ממצאים שניתן לשפר בבדיקות הסיניות.תמיד אפשר לנסות כמה טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו