כלורלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלורלה
    אור
    27/10/2011

שלום ...

יש לי בעיות בקיבה שבדרך מלווות בבחילות וקצת כאבים , אני שותה צמח מרפא לבעיות בקיבה בשם ספיראה. לאחרונה ממש הוקל לי ואני מרגישה יותר טוב.
    מבנה גוף שלי נורא רזה . אני ישנה בממוצע 11 שעות ועדיין חשה עייפות וקושי בתיפקוד היום יומי .יש לי גם דלקות חוזרות בנרתיק .
    עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. רק ויטמין סי על הגבול .
    בקיצור לאור כל זה אני שותה כל יום: בפוביוטיקה לנשים ויטמין סי ואת הצמח מרפא (ספיראה).
    אני רוצה להוסיף את **הכלורלה ** שמעתי שיש לו הרבה סגולות רפואיות .
    האם היא תתרום לבעיות עייפות ???
    האם היא יכולה לעזור לי לעלות במשקל או לפחות לשמור עליו ?
    האם הכלורלה יכולה להפריע לקיבה שלי להשתקם או לעשות לה נזק ? היא מומלצת כשיש בעיות בקיבה ?
    האם אני יכולה לשתות את כל הויטמינים ואתה הכלורלה ביחד עם הצמח מרפא?
    אפשרי להשיג אותה בקופות החולים ?
    מה תווך המחירים?
    וסליחה על החפירה......
    אשמח לתשובות תודה רבה ........ :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלורלה

הוספת תגובה

• כלורלה - תגובה

מיכל שלזינגר
    27/10/2011

שלום לך אור

אני ממליצה לך לפנות למטפל ולערוך אבחנה מדוייקת למצבך.
    את מציינת שמבנה הגוף שלך מאוד רזה. יש לבחון את התזונה שלך, האם היא מכילה את כל הנוטריינטים שצריך?
    אולי את אינך צורכת מספיק קלוריות.
    אני מבינה שבדקת גם את תפקוד בלוטת התריס.
    אם יש לך בעיות בקיבה סביר להניח שיש גם בעיות ספיגה.
    גם דלקות חוזרות בנרתיק מעידות על בעיה של חום, סטגנציה ורעילות.
    מטפל יבחן את כל הנתונים, אם יש צורך יפנה אותך לבדיקות נוספות ויוכל לסייע בטיפול הוליסטי.
    נטילת תוסף זה או אחר לא תוכל להועיל אם לא תהיה התייחסות מדוייקת שתפתור את כל בעיות השורש.
    הכלורלה היא אצה נפלאה, עשירה בכלורופיל ויש לה סגולות נפלאות, אבל אם יש לך בעיות ספיגה, ואולי אינך אוכלת בצורה נכונה ומאוזנת לא תראי תוצאות משביעות רצון.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזה

מירי
    27/05/2016

רציתי לדעת אם אנשים לקחו כלולרה ספורילינה ומוריגה האם עזר להם לאוסטופורויזיס ? ולמה זמן אפשר לקחת את זה ? והאם זה טוב לקמטים בפנים? אני לוקחת את זה שנתיים לא מרגישה שום שינוי . האם זה סתם שמועות שזה בריא? או האם באמת בריא ובמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים לקמטים בפנים

מיכל שלזינגר
    30/05/2016

שלום מירי

חשוב להבין שתוספים כשמם הם "תוספים".
    הם מתווספים לתזונה נכונה, אורח חיים בריא וכמובן גנטיקה וקונסטיטוציה בסיסית (נטיות, מבנה וכו').

מצב של אוסטיאופורוזיס:
    קודם כל תזונה מתאימה - לאו דווקא מוצרי חלב פרה (שכיום ידוע לרבים שהם דווקא פוגעים בספיגת סידן) ,
    כמובן תוספים מתאימים
    וכמובן ספורט !
    פעילות שמסייעת לבניית עצם.
    קמטים בפנים -
    א. חיצונית כמובן להתרחק מקרינת שמש, צריכת שמנים שבריאים, שמן נר הלילה ועוד.
    יש שמשתמשים בשמן מורינגה כסרום למריחה חיצונית.
    ב. פנימית - שמן נר הלילה לדוגמא. ועוד תוספים שכדאי להתאים באופן אישי על ידי מטפל.

יש היום הרבה פרסומים על ספירולינה, מורינגה, כלורלה ועוד סופרפודס ("מזונות על").
    צריכתם אינה באה במקום תזונה בריאה ומותאמת אישית וכמובן שלכל אחד יש להתאים גם תוספים באופן אישי.

כאשר ישנה בעיה של קמטים בפנים אני ממליצה למטופלות שלי טיפול משולב דיקור קוסמטי יחד עם כל מה שציינתי: תזונה, תוספים ופורמולות צמחים מתאימות.
    רק בטיפול משולב ניתן לראות תוצאות משמעותיות.
    תוסף כזה / או אחר לבדו אינו יכול לסייע להעלמת קמטים.

אם תרצי פרטים נוספים על טיפול דיקור קוסמטי
    את מוזמנת לפנות אלי אישית
    אשמח לסייע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזה - תגובה

מיכל שלזינגר
    30/05/2016

שלום מירי

חשוב להבין שתוספים כשמם הם "תוספים".
    הם מתווספים לתזונה נכונה, אורח חיים בריא וכמובן גנטיקה וקונסטיטוציה בסיסית (נטיות, מבנה וכו').

מצב של אוסטיאופורוזיס:
    קודם כל תזונה מתאימה - לאו דווקא מוצרי חלב פרה (שכיום ידוע לרבים שהם דווקא פוגעים בספיגת סידן) ,
    כמובן תוספים מתאימים
    וכמובן ספורט !
    פעילות שמסייעת לבניית עצם.
    קמטים בפנים -
    א. חיצונית כמובן להתרחק מקרינת שמש, צריכת שמנים שבריאים, שמן נר הלילה ועוד.
    יש שמשתמשים בשמן מורינגה כסרום למריחה חיצונית.
    ב. פנימית - שמן נר הלילה לדוגמא. ועוד תוספים שכדאי להתאים באופן אישי על ידי מטפל.

יש היום הרבה פרסומים על ספירולינה, מורינגה, כלורלה ועוד סופרפודס ("מזונות על").
    צריכתם אינה באה במקום תזונה בריאה ומותאמת אישית וכמובן שלכל אחד יש להתאים גם תוספים באופן אישי.

כאשר ישנה בעיה של קמטים בפנים אני ממליצה למטופלות שלי טיפול משולב דיקור קוסמטי יחד עם כל מה שציינתי: תזונה, תוספים ופורמולות צמחים מתאימות.
    רק בטיפול משולב ניתן לראות תוצאות משמעותיות.
    תוסף כזה / או אחר לבדו אינו יכול לסייע להעלמת קמטים.

אם תרצי פרטים נוספים על טיפול דיקור קוסמטי
    את מוזמנת לפנות אלי אישית
    אשמח לסייע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו