טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים
    רגב
    06/11/2011

שלום רב
    מזה כ 7-8 חודש אני מטופל אצל רופא סיני דיקור וצמחי מרפא
    לדלקת עפעפים ויובש נלווה למעט הקלה של כ 30-40% במצב ולא כל יום אין שיפור משמעותי האם לרפואה הסינית אכן יכולת שיפור דרסטי במיוחד בתחום העינים דלקתיות עינים ומצב כזה?
    האם יש בשוק כמוסות המפחיתות יובש בעין בצורה ארוכה ולזמן ארוך?
    לאחרונה יצא לשוק משקפי עיסוי עם דיקור סיני עם הנקודות הדיקור הבאות אודה לקבלת הסבר על הנקודות והאם מומ לצות לטיפול בבעיה,המטפלת במכבי המליצה לי על נטילת אצה כלורולה 3-5 ביום למה זה מיועד,כי מעבר לדלקת יש לי גם סבואיירק דרמטיטסס
    להלן נקודות הדיקור
    Zanzhu.1
    Jingming.2
    Sizhukong.3
    4.Chengqi
    5.Qiuhou
    6.Tong לסיוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים - תגובה

מיכל שלזינגר
    07/11/2011

שלום לך רגב

8 חודשים הם זמן מאוד ממושך לטיפול ללא התקדמות. אבל אני מבינה ממך שיש התקדמות ולכן אתה ממשיך בטיפולים.

לגבי כמוסות המפחיתות את היובש אני לא מכירה משהו כזה כמוצר מדף. אני בדרך כלל מרכיבה למטופלים שלי פורמולה הומוטוקסיקולוגית, אבל אין מדובר במוצר מדף אלא במוצר מדויק למטופל שניתן לאחר אבחון. לגבי המשקפיים הללו לא נתקלתי במוצר כזה. אתה כמובן יכול לנסות.
    מדובר בנקודות דיקור מקומיות . אני מניחה שמי שפיתח את המשקפיים היה מעוניין להשיג גירוי מקומי לנקודות סביב העין מתוך מטרה לשפר בעיות מקומיות באיזור העיניים.
    אני לא יודעת עד כמה הטיפול יעיל.
    חלק גדול מן הטיפולים בדיקור במרפאה מבוססים על שימוש בנקודות דיקור מרוחקות מאיזור הבעיה ודווקא אלו טיפולים מאוד מוצלחים.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברפואה סינית בדלקת עינים - תגובה - תגובה

מיכל שלזינגר
    07/11/2011

לגבי כלורלה, יש בה כלורופיל וכנראה המליצו לך על נטילתה כי כלורופיל משפיע על הכבד והכבד מתבטא בעיניים.

יתכן ששימוש במוצר עתיר כלורופיל יוכל לשפר את הסימפטומים שלך במידה מסויימת.
    תמיד יש להתיחס למקור הבעיה, לסינדרום.
    מהו הסינדרום? את זה יודע רק המטפל שלך....
    לכן, כדאי להיוועץ בו.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו