צמחי מרפא סינים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא סינים לאחר לידה
    נעם
    09/11/2011

יש לי שאלה לגביי פורמולה שנקראת "AFTER BIRTH" של זן צמחים. אני עושה רשימה אחרונה לפני הלידה של כל מיני דברים שאצטרך ושמעתי על הפורמולה הזאת שהיא מאוד עוזרת לחיזוק הגוף ותומכת בו ממש אחרי הלידה. אני אשמח לשמוע קצת יותר לגביי צמחי מרפא זו תיהיה הפעם הראשונה שאני אקח פורמולה של צמחים. מה זה בדיוק? איך זה עובד? האם יש תופעות לוואי לצמחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא סינים לאחר לידה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא סינים לאחר לידה - תגובה

ערן מי-רב
    11/11/2011

אידית שלום
    צמחי מרפא הם חלק מהרפואה הסינית, כפי שמזון נכנס אל גופינו יום יום .
    או בדומה לשתיית תה - נענע, קינמון וכו.
    הסינים מצאו כי לכל איחד מהצמחים יש תכונות, כלומר כל אחד מהם יש לו מספר תפקידים בגוף (בדומה לנקודות הדיקור\לחיצה). שילוב של מספר צמחים נקרא פורמולה ועל פי תכונות הצמחים יחדיו נקבעת תפקידה של הפורמולה (חיזוק דם, הרגעת הנפש וכו..).
    פורמולות הצמחים הסיניות הינן טבעיות אך יש לשים לב ובמידה וחברה מסויימת מכינה אותן אחרת.
    ישנן מספר צורות לקיחה - אבקה, נוזל וכצמח.
    לגבי תופעות לוואי - לא אמורות להיות אך מניסיוני בתחום ישנן פעמים שהגוף צריך מספר ימים בכדי להסתגל לגוף בדומה לטיפול דיקור או מגע בפעם הראשונה (ראקציה) אך זאת מכיוון שהוא מתחיל להתנקות ולהתאזן.
    אני ממליץ לך לגשת למטפל אשר יבנה לך פורמולה המדוייקת לך לאחר לידה.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו