ניסיון אחרון לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון אחרון לפני ניתוח
    שגית ב.
    02/01/2012

אחרי תלונות מרובות על כאבי גב תחתון אובחן אצלי פריצת דיסק ו 4 חוליות פגועות (אני רקדן בלט). אני לא צריך להסביר את עוצמת הכאבים והתסכול שמדברים איתי על ניתוח. לא פעם שמעתי על אנשים שטיפול כירופרקטי עזר להם מאוד. לא מאוחר מידיי בשבילי? זה משהו שבאמת יכול לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון אחרון לפני ניתוח

הוספת תגובה

• ניסיון אחרון לפני ניתוח - תגובה

ערן מי-רב
    02/01/2012

לירון שלום
    לעניות דעתי ניתוח הינו המו האחרון כיוון שעברו ועוברים תחת ידי מטופלים אשר עברו ניתוחים מסוג זה והכאב לא בהכרח נעלם כיוון שהצלקות יוצרות מתיחה של השרירים והלחץ על העצב נשאר ומכאן הכאב.
    לגבי כירופרקטיקה מנסיוני אני פחות ממליץ על טיפול אשר הינו אגרסיבי לגוף אך כל מקרה ל"גופו".
    כן הייתי ממליץ על טיפולי רפואה סינית אשר ישלבו: טווינה (פיזיותרפיה סינית), דיקור, מוקסה\מנורת TDP, צמחי מרפא.
    אני מציע לך לגשת להתייעץ עם מטפל ברפואה סינית ושוב לדעתי ניתוח הינו מוצא אחרון.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו