אבצס בישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס בישבן
    מיכאל
    07/04/2012

שלום ,
    אני בן 28, לפני כארבע וחצי שנים גדל לי אבצס באזור עצם הזנב- ישבן. ניקזו לי אותו פעם אחת בבית החולים ואמרו לי שמכיוון שהאבצס לא נעלם, אצטרך לעשות ניתוח יותר עמוק. מניתוח זה ניסיתי להימנע במשך השנים האחרונות וניסיתי טיפולים אלטרנטיביים שונים. ביומיים האחרונים האבצס התנפח וגורם לי לכאבים. הייתי מעוניין לשמוע על פתרון אלטרנטיבי ללא צורך בניתוח לבעייתי.
    אשמח לשמוע תשובה בהקדם,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס בישבן

הוספת תגובה

• אבצס בישבן - תגובה

מיכל שלזינגר
    08/04/2012

שלום מיכאל

אני מבינה שעברת טיפולים אלטרנטיביים שונים. לא יודעת אלו טיפולים אלטרנטיביים עברת.
    האם ניסית גם דיקור?
    לי אישית אין נסיון בטיפול באבצס בעצם הזנב.
    ככל הידוע לי בד"כ הטיפול המקובל הוא כירורגי אבל כמטפלת שרואה משמעות רבה לקשר שבין גוף ונפש ממליצה מאוד לברר מהי הסיבה לאבצס הזה.
    כדאי לפנות למטפל שמשלב אייפק בטיפול על מנת לעלות על הסיבה לבעיה. אייפק הוא כלי מצויין שבו אני משתמשת על מנת לאבחן ולטפל בבעיות.
    טיפול שמטפל רק בסימפטום ולא בשורש פעמים רבות מהווה מענה זמני בלבד והבעיה עלולה לחזור ו/או להתבטא בצורות שונות... אותה הגברת בשינוי אדרת.
    תמיד חשוב לגלות מהי הסיבה הנפשית לבעיה, הקונפליקטים בחייך.
    טיפול שורש בבעיות יאפשר לך חיים בריאים ומאוזנים יותר גופנית ונפשית.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו