מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול סיני באקנהישי21/06/2012
שלום אני בן 28.
יש לי פצעי אקנה רבים וגדולים בחזה, בעורף ובצוואר.
נסיתי אנטיביוטיקה הן למרוח והן לקחת ושניהם לא עזרו. מה עוד ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סיני באקנה - תגובה
ערן מי-רב21/06/2012שי שלום
הרפואה הסינית יכולה לעזור בכך בעיקר דרך דיקור, שינוי תזונתי, צמחי מרפא.
אני מציע לך לגשת למטפל\ת אשר יאבחנו בצורה מדוייקת את מקור האקנה מתוך ההסתכלות הסינית.
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה
אייל16/08/2012שי שלום,
ניתן לטפל ביעילות באקנה בעזרת צמחי מרפא סיניים. לתזונה יש גם השפעה רבה על אקנה.
היה ותחליט לפנות לטיפול רצוי לודא כי המטפל/ת אכן יודעים לטפל בבעיות עור ויש להם נסיון בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה - תגובה
מיכל שלזינגר19/08/2012שלום ישי
כדאי לפנות למטפל שהתמחה בדיקור קוסמטי. מטפל בדיקור קוסמטי יאבחן מהי הסיבה לאקנה אצלך ויתאים לך טיפול מדויק ויעיל שיכלול: תזונה, דיקור, צמחים סיניים, המלצה לחומרי ניקוי לעור הפנים והמלצות לאורח חיים.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה
אייל19/08/2012מיכל שלום.
רציתי לכתוב את התגובה הפרטי אבל אין כאן אפשרות כזאת.
אני מבין את כיוון המחשבה שלך אבל יש לזכור כי קורס דיקור קוסמטי הוא קצר ומתמקד בעיקר בקוסמטיקה. דיקור מסכות תוספי מזון שיטיבו עם העור...(מנסיון) הלימודים אינם נותנים כלים אמיתיים לטפל בבעיות עור. אם המקרה לא מסובך אז כל אחד יכול לטפל בו. יש בארץ מספר מטפלים שמתמחים הטיפול בבעיות עור עם צמחי מרפא סיניים, והם יגיעו לתוצאות טובות במקרים בהם מטפל ללא התמחות זאת לא יצליח לטפל בבעיה.
יום טוב
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה - תגובה
מיכל שלזינגר21/08/2012שלום לך אייל
אני לא יודעת מה ידוע לך על קורס דיקור קוסמטי אבל קורס דיקור קוסמטי שלומדים מטפלים ברפואה סינית (לא המקוצרים של הקוסמטיקאיות...או של בתי ספר שונים לעיסוי) הינו קורס מאוד טוב וממוקד בבעיות עור.
הפונים אליו הינם מטפלים שלמדו כמובן 4 שנים מלאות של רפואה סינית והקורס מאוד מסייע ומוסיף לידע הבסיסי הקיים בנושאי עור.
המטפלים שלמדו דיקור קוסמטי משלבים בטיפול בין דיקור גוף (שנועד כמובן לאזן ולטפל על פי העקרונות של הרפואה הסינית) לצד דיקור פנים.
כמובן שישנם מקומות טובים יותר ופחות שבהם ניתן ללמוד את הקורס,אבל כמטפלת שלמדה בזמנו את הקורס אני חייבת להעיד על ידע רב וממוקד שנוסף לי וכפי שבוודאי ידוע לך . כל קורס וכל מידע נוסף רק מועיל ולא מוריד.
בקורס ישנם דגשים נוספים על תזונה וחומרים שונים שאינם נלמדים במסגרת לימודי הבסיס ברפואה סינית.
קורס איכותי בדיקור קוסמטי נמשך (ככל הזכור לי) לפחות 10 שיעורים מאוד ארוכים + התנסות והצגת מקרים של המטפלים.
מומלץ !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור קוסמטי
אייל24/08/2012מאחר והיית תלמידה שלי אני מניח שאת יודעת שאני יודע מה לומדים שם.
כמטפל שהתמחה בטיפול בבעיות עור אצל mazin al kafaji אני יכול לומר שזאת העשרה לא רעה אבל רחוק מלהיות מספיק.
סוף שבוע טוב
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור קוסמטי - תגובה
מיכל שלזינגר24/08/2012שלום לך אייל יקר
א. חבל שאינך קורא תשובות לפני שאתה מנסה לענות. רשום בתשובה המפורטת שלי כי הקורס בדיקור קוסמטי הוא תוספת לידע של מטפל ולא במקום. אבל תוספת שימושית ומשמעותית.
כמובן שחשוב מאוד ללמוד במקומות הטובים ביותר. נקודה זו חשובה בכל קורס מקצועי שבו נוטלים חלק.
ב. בכל 14 שנותי כתלמידה ומטפלת (ואני עדיין לומדת בכל יום מחיי, כי להיות מטפל זה ייעוד...) לא היית מורה שלי. לכן, חבל שאתה כותב דברים שבלשון המעטה אינם מדוייקים ואף למעלה מזה !!!!
אלא אם כן אתה משתמש בשם בדוי (: מעולם לא שמעתי את שמך.
לכן, חבל שאינך מדייק. לא מכירה אותך ומעולם לא שמעתי עליך. כמטפלת, כמורה וכתלמידה נצחית ושקדנית אני מאוד מכבדת כל אחד ואחד ממורי. אתה אינך נמנה כנראה עם אף אחד מהם.
שיהיה סוף שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור לאקנה- איזה עדיף ?
מחפשת תשובה24/11/2014שלום מיכל.
האם תוכלי לעמוד על ההבדל בין דיקור קוסמטי לבין דיקור סיני אצל מומחה לבעיות עור?
אני בת 30, סובלת מאקנה מגיל 18 וניסיתי מספר כעוינים במהלך השנים. ללא הצלחה.
אני תוהה מהו הנתיב הנכון ביותר עבורי בתוך תחום הדיקור הסיני.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור לאקנה- איזה עדיף ? - תגובה
מיכל שלזינגר26/11/2014שלום לך
מטפל בדיקור קוסמטי חייב להיות קודם כל בעל תעודה של מטפל ברפואה סינית (אישור על כך שלמד 4 שנים במוסד מוכר על ידי האגודה לרפואה סינית).
בטיפול בדיקור סיני קוסמטי הדיקור הוא בנקודות דיקור בגוף + בפנים.
היתרון של מטפל בדיקור קוסמטי הינה התיחסות מדויקת ומתן מענה כללי ונקודתי לנגעי האקנה בפנים , כולל התיחסות לצלקות שפעמים רבות נשארות אחרי ההחלמה מן המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה-טיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי03/10/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הידעת, כי בפצעי האקנה ניתן להבחין בעיקר בשני חיידקים - חיידקים הגורמים לגירוי העור ולתגובה דלקתית ומוגלה "א ק נ ה" "פ צ ע י ב ג ר ו ת" בבני נוער בגיל ההתבגרות ובמבוגרים.
תכשירים למריחה כמו: רטין A, אדאפרין, בנזואיל, פראוקסיד וחומצה סליצילית, כדור אנטיביוטיקה (מינוציקלין) וגם רואקוטן לא עובדים על שורש הבעיה - חיסול חיידקי האקנה! וזו אחת הסיבות שאותם פצעים, פצעונים, פרונקלים וציסטות חוזרים ומופיעים לאחר סיום הטיפול בכדורים ואף שבים ומתפרצים בגילאים מאוחרים ומבוגרים יותר - אקנה בגיל מבוגר..!
טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - טיפול המומלץ ע"י רופאים ניתן להרוס באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה P.ACNE ולקבל שוב, עור חלק, נטול שומנים ואדמומיות, פצעים (עמוקים,כואבים ואדומים) פצעונים, פרונקלים וכתמים (חומים אדומים). טיפול המונע את הצורך בשימוש בתרופות ללא תופעות לוואי - ללא בדיקות דם - ללא פגיעה בכבד...!
התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL לטיפול בעור שומני, או בעור יבש, סבוריאה שמנה או סבוריאה יבשה. – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים, החליק העור ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).
יעילות הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL לטווח הרחוק.
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה. הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים הנלווים לעור אקנתי,
יתרונות הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL לטווח הרחוק.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.הטיפול באמצעות מקורות אור יעיל ואטרקטיבי לטיפול בכל רמות האקנה, פצעי הבגרות, ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי הנגעים.
התקדמות הטכנולוגיה כיום, מאפשרת להגיע לתוצאות לא רק בטיפול אלא גם בתופעות הנלוות לאקנה, בריפוי, הבהרה ושיפור משמעותי בצלקות. הטיפול הניתן ע"י בטכנולוגיית IPL הינו טיפול רב מערכתי פנימי וחיצוני ארוך טווח הכולל סידרת טיפולים בהתאם לאזור ומצבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)