בעיות עיכול מתמשכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עיכול מתמשכות
    היי
    05/09/2012

לפני כחודש קיבלתי איזשהוא וירוס - צינון,כאבי ראש חולשה ובעיות עיכול למיניהם(בחילות,שלשולים,גזים וכאבי בטן ). הרופא אמר לי שאין לי מה לעשות מלבד לנוח ולחכות שזה יעבור.
    נחתי כמה ימים,הוירוס עבר וחזרתי לתפקד כרגיל ולהרגיש טוב מלבד הבעיות בעיכול שנשארו עד עכשיו (כבר כמה שבועות).

מה אני יכולה לעשות כדי שהעיכול יסתדר יותר טוב ושכל התופעות הלא נעימות האלו יעלמו?
    מבחינה פיזית אני כבר מרגישה מצויין - ערנית,עם אנרגיות, אבל במהלך היום אני חשה לא מעט בחילות ,גזים וכל מיני מיחושים בבטן...

ניסיתי לחשוב על האכילה שלי אבל לא השתנה שום דבר ממה שאכלתי תמיד, ואף פעם אין לי בעיות בעיכול עם שגרת האכילה הקבועה ...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עיכול מתמשכות

הוספת תגובה

• בעיות עיכול מתמשכות - תגובה

ערן מי-רב
    05/09/2012

שלום לך
    בראש ובראשונה שתיית תה מרווה וזרעי שומר יכולים להקל על הסימנים.
    שנית המחלות של היום נוטות לגרור אחריהן סימנים גם לאחר גמר המחלה לכן אני ממליץ לך לגשת לטיפול רפואה סינית בכדי לחזק את מערכת העיכול ומה שתקף אותה מבחינה סינית.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עיכול מתמשכות - תגובה

מיכל שלזינגר
    09/09/2012

שלום

גם אם בד"כ אינך סובלת מבעיות עיכול כעת את/ה כן סובל/ת מהן. כך שמומלץ בתקופה זו בכל זאת להתייחס באופן מיוחד לתזונה ואולי יהיו מוצרים שיש להמנע מהם לתקופה מסויימת עד שהסימפטומים יעלמו. כפי שבן זוגי לפורום ציין, מסיבה זו כדאי לפנות למטפל שיוכל לכוון במדויק לתזונה מתאימה בתקופה זו.
    מעבר לכך : מומלץ מאוד עד שמערכת העיכול תחזור לשיגרה ליטול תוספים פרוביוטיים (חיידקים טובים) שיסייעו למערכת העיכול לתפקד בצורה טובה יותר.
    כדאי בשלב זה ליטול את התכשירים פעמיים ביום.

בהצלחה

שנה טובה
    שנת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו