לשון סדוקה וצהובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון סדוקה וצהובה
    סמי
    16/09/2012

שלום וחג שמח
    אני בן 57 בריא בדרך כלל ,אינני לוקח שום תרופה בכלל, חוץ מטרייטס 5מ"ג מאז כמה שנים לאיזון ל"ד.

יש לציין , שבתקופה האחרונה ( מזה שבוע וחצי ) סיימתי טיפול ממושך של 10 ימים בפרזיטים ובהליובקטר(טיפול משותף לשני הממצאים) שכלל:

מוקסיפין 2 גרם ביום(גרם בבוקר וגרם בערב).

מטרוגיל 1.5 גרם ביום( 750מ"ג בבוקר ו750מ"ג בערב).

אומפרדקס 40מ"ג ביום ( 20מ"ג בבוקר ו20מ"ג בערב).

לפי הוראת הרופא, אני ממשיך עד היום לקבל אומפרדקס 40מ"ג ביום ( 20מ"ג בבוקר ו20מ"ג בערב) למשך חודש כדי להכחיד סופית את חיידק ההליובקטר.

1-האם כמות האנטיביוטיקות שנטלתי לעיל + האומפרדקס שאני ממשיך ליטול תוכל להסביר את הצבע הצהוב חיוור באמצע הלשון והחריץ המאונך והארוך גם באמצע הלשון??

2-לפי הרפואה הסינית ,מה משמעות חריץ ארוך באמצע הלשון ומה משמעות הצבע הצהבהב באמצע הלשון?? ממה אני סובל?

3- האם זה מסוכן?? מה לעשות?

תודה וחג שמח שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון סדוקה וצהובה

הוספת תגובה

• לשון סדוקה וצהובה - תגובה

ערן מי-רב
    16/09/2012

סמי שלום
    אכן נטילת אנטיביוטיקה רבה גורמת לחיפוי על גבי הלשון ובמקרה שלך אף צהוב הכוונה לחום שנוצר במערכת העיכול ובכדי לנקות זאת אמליץ לך לגשת למטפל\ת שיאבחנו בצורה מדוייקת, ינקו את הלחות ויחזקו את מערכת העיכול.

הלשון שלנו מעידה על מצב האיברים הפנימיים בגוף וזאת על פי מפה שהסינים מיפו על גבי הלשון. הצבע, צורה חריצים, חיפוי וכו מעידים על מצבים שונים בגוף ובכדי להיות מדוייק יותר גש למטפל ברפואה סינית שיאבחן זאת ויטפל בכך.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה
    ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופת חולים כללית

סמי
    16/09/2012

האם אפשר לגשת אליך דרך קופת חולים כללית??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופת חולים כללית - תגובה

ערן מי-רב
    18/09/2012

סמי שלום
    שנה טובה
    אינני עובד בקופת חולים כללית אך ביכולתך לגשת לכללית משלימה ולבחור מטפל שאתה מתחבר אליו ולהתחיל בטיפול.

אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו