מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנות סוף מחזוראידית21/10/2012
שלום, אשמח להבין קצת יותר. בשנה האחרונה המחזורים שלי מסתיימים בכאבי ראש שהבנתי שהם למעשה מיגרנות.עד אז לא סבלתי מהן. הן מלוות בעורף נוקשה וחם,בחילות ולעיתים נדירות הקאה.המחזורים שלי סדירים עם דימום רב.
אני לא נוטלת גלולות ולא ילדתי. סימנים נוספים שאולי יכולים לעזור הם עור ושיער יבשים במיוחד. בבדיקות דם שעשיתי התקבל המוגלובין נמוך,11.8. מקווה שסיפקתי מספיק אינפורמציה :) הייתי שמחה לקבל הכוונה לדרכי טיפול או דגשים לתזונה שתעזור במניעה.
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות סוף מחזור - תגובה
ערן מי-רב21/10/2012אירית שלום
ממעט המידע שנידבת נראה כי מצב הדם שלך מבחינה מערבית וסינית יצא מאיזון דבר הנגרם עקב גורמים רבים ובכדי לחזק את הדם בגופינו והפסקת המיגרנות\כאבי ראש אני ממליץ לך לגשת למטפל\ת ברפואה סינית עם התמחות בגניקולוגיה.
איבחון מדוייק יביא לטיפול המתאים לך מבחינת: דיקור, מגע, תזונה ושינוי אורח חיים.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)