רפואה סינית ולחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה סינית ולחץ דם
    הרי
    08/11/2012

שלום,
    1. האם טיפול ברפואה סינית להורדת לחץ דם יעילה גם כאשר הסיבות (הפוטנציאליות) לתופעה - כגון: לחצים ודאגות - ממשיכות להתקיים? האם זה יעיל גם כאשר יש סיבות גנטיות?
    2. האם לקבלת תוצאה אפקטיבית לאורך זמן יש יש צורך בטיפולים בודדים או הטיפולים הם סיסטמטיים? כוונתי,לדוגמא, פעם בשבוע דיקור או נטילת תרופה בכל יום?
    3. באופן כללי, האם ניתן לשלב טיפול בכמה בעיות?
    כבר יותר משנה אני מתעורר 1-2 פעמים בלילה ונותן שתן (כשלפני זה הייתי ישן "כמו תינוק").
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה סינית ולחץ דם

הוספת תגובה

• רפואה סינית ולחץ דם - תגובה

מיכל שלזינגר
    08/11/2012

שלום הרי

שלום,
    1. האם טיפול ברפואה סינית להורדת לחץ דם יעילה גם כאשר הסיבות (הפוטנציאליות) לתופעה - כגון: לחצים ודאגות - ממשיכות להתקיים? האם זה יעיל גם כאשר יש סיבות גנטיות?

חשוב להבין שגם כאשר ישנן סיבות גנטיות לתופעה היא יכולה להתבטא / או לא להתבטא. פרדיספוזיציה גנטית לתופעה מסויימת אינה מחייבת את הביטוי המעשי שלה בחיינו. תלוי במצב הגוף - נפש שלנו.

לחצים ודאגות - בטיפול טוב ישנה התייחסות לרגשותיו ומחשבותיו של אדם, התייחסות הוליסטית. מטפל טוב יוכל לסייע לך לשנות את נקודת המבט שלך על המציאות.

2. האם לקבלת תוצאה אפקטיבית לאורך זמן יש יש צורך בטיפולים בודדים או הטיפולים הם סיסטמטיים? כוונתי,לדוגמא, פעם בשבוע דיקור או נטילת תרופה בכל יום?

ברור שנדרשים מספר טיפולים. הרי מדובר בתופעה "שלא התחילה אתמול".
    אופי סדרת הטיפולים והדברים שיש ליטול כמובן נקבעים על ידי המטפל בהתאם לאבחון. ברור שבהתחלה רצוי לעשות סדרה רצופה ומסודרת.

3. באופן כללי, האם ניתן לשלב טיפול בכמה בעיות?
    כן - טיפול טוב הוא טיפול הוליסטי !

כבר יותר משנה אני מתעורר 1-2 פעמים בלילה ונותן שתן (כשלפני זה הייתי ישן "כמו תינוק").

יתכן מאוד שניתן יהיה לסייע לך בכך.

רפואה שלמה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו