מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפואה סינית ולחץ דםהרי08/11/2012
שלום,
1. האם טיפול ברפואה סינית להורדת לחץ דם יעילה גם כאשר הסיבות (הפוטנציאליות) לתופעה - כגון: לחצים ודאגות - ממשיכות להתקיים? האם זה יעיל גם כאשר יש סיבות גנטיות?
2. האם לקבלת תוצאה אפקטיבית לאורך זמן יש יש צורך בטיפולים בודדים או הטיפולים הם סיסטמטיים? כוונתי,לדוגמא, פעם בשבוע דיקור או נטילת תרופה בכל יום?
3. באופן כללי, האם ניתן לשלב טיפול בכמה בעיות?
כבר יותר משנה אני מתעורר 1-2 פעמים בלילה ונותן שתן (כשלפני זה הייתי ישן "כמו תינוק").
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית ולחץ דם - תגובה
מיכל שלזינגר08/11/2012שלום הרי
שלום,
1. האם טיפול ברפואה סינית להורדת לחץ דם יעילה גם כאשר הסיבות (הפוטנציאליות) לתופעה - כגון: לחצים ודאגות - ממשיכות להתקיים? האם זה יעיל גם כאשר יש סיבות גנטיות?
חשוב להבין שגם כאשר ישנן סיבות גנטיות לתופעה היא יכולה להתבטא / או לא להתבטא. פרדיספוזיציה גנטית לתופעה מסויימת אינה מחייבת את הביטוי המעשי שלה בחיינו. תלוי במצב הגוף - נפש שלנו.
לחצים ודאגות - בטיפול טוב ישנה התייחסות לרגשותיו ומחשבותיו של אדם, התייחסות הוליסטית. מטפל טוב יוכל לסייע לך לשנות את נקודת המבט שלך על המציאות.
2. האם לקבלת תוצאה אפקטיבית לאורך זמן יש יש צורך בטיפולים בודדים או הטיפולים הם סיסטמטיים? כוונתי,לדוגמא, פעם בשבוע דיקור או נטילת תרופה בכל יום?
ברור שנדרשים מספר טיפולים. הרי מדובר בתופעה "שלא התחילה אתמול".
אופי סדרת הטיפולים והדברים שיש ליטול כמובן נקבעים על ידי המטפל בהתאם לאבחון. ברור שבהתחלה רצוי לעשות סדרה רצופה ומסודרת.
3. באופן כללי, האם ניתן לשלב טיפול בכמה בעיות?
כן - טיפול טוב הוא טיפול הוליסטי !
כבר יותר משנה אני מתעורר 1-2 פעמים בלילה ונותן שתן (כשלפני זה הייתי ישן "כמו תינוק").
יתכן מאוד שניתן יהיה לסייע לך בכך.
רפואה שלמה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)