מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותאבי09/12/2012
הי. אני בן 30 בריא בדרך כלל , וסובל בחודשים האחרונים מעצירות- אני צריך להתאמץ כדי שתצא לי צואה וגם כשיוצאת לי אני מרגיש שלא הכל יצא וחלק ממנה נשארה לי בגוף. אני יודע שזה ממתח ורציתי לשאול איזה תרגילים אפשר לעשות כדי שהצואה תצא יש עיסוי שאני יכול לעשות בבטן נכון? איך?, ומה כדאי לאכול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ערן מי-רב09/12/2012אברהם שלום
קשה לתת תשובה כך ללא איבחון מדוייק. אכן יכול להיות שהעצירות נובעת ממתח אך ישםן גורמים נוספים אשר יכולים להביא למצב של עצירות.
אני ממליץ לך לגשת למטפל ברפואה סינית שמשלב דיקור, טווינה\שיאצו, תזונה סינית... בכדי שיאבחן אותך במדוייק ויתן לך את הטיפול הנכון לך ואת ההמלצות התזונתיות אשר מתאימות לך.
בברכת אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות - תגובה - תגובה
מיכל שלזינגר10/12/2012שלום
כיוון שאתה מציין שמדובר במתח אז כפי שעמיתי, ערן המליץ - מאוד מומלץ ויעיל יהיה לפנות לטיפול מתאים.
שילוב של דיקור + המלצות תזונה + ושיאצו מאוד יסייע להקלה.
המטפל ינחה אותך כיצד לבצע שיאצו באיזור הבטן שיוכל לסייע להקלה בעצירות.
בעקרון מדובר בעיסוי בטן סביב איזור הטבור - עם כיוון השעון (כיוון זרימת הפסולת לפינוי במעי).
המטפל ינחה אותך כיצד לבצע זאת יחד עם תנועות נשימה שמאוד חשובות ליעילות.
חשוב שתקפיד על שתיה מספקת של נוזלים. בעת עצירות - לפחות 10 כוסות מים (לא קרים).
לגבי המתח - הליכה קבועה יכולה לסייע. מדיטציה עם נשימות (מטפל יסייע לך גם בזאת)
תזונה עתירת סיבים - פירות וירקות.
קטניות ודגנים.
וכן, טיפול רגשי מאוד יסייע לגורמי המתח - פרחי באך שיותאמו לך אישית ועוד.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מיכל
אבי20/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)