אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה
    מ
    16/04/2013

שלום רב,
    אני בחורה בת 28, בריאה בד"כ, עם מספר בעיות שהחלו לפני כשנה.
    ראשית, אלרגיה חמורה בעין (ימין) ויובש חזק בעיניים. האלרגיה הינה אבחנה לאחר שעברתי מספר רופאי עיניים שסברו תחילה שמדובר בדלקת עפעפיים עד האבחנה הסופית שמדובר באלרגיה (טופלתי בטיפות סטרואידים והפסקתי. עברתי גם דיקור. אך התופעה חזרה).
    שנית, בתקופה האחרונה חשתי בחילות, הקאתי מספר פעמים ולעיתים כאבי בטן.
    שלישית, מערכת חיסון חלשה – בחודשים האחרונים הייתי עם שפעת וכאבי גרון שחלפו וחזרו וכנראה (על פי בדיקות דם) הייתה לי מחלת הנשיקה.
    רביעית, בבדיקות הדם שעשיתי – עלה כי רמת הברזל שלי נמוכה יחסית, וכן מעט מחסור בויטמין D.
    (על אף שאני אוכלת היטב, ועד היום לא היה לי מחסור בויטמינים) – והחלתי ליטול תוספי מזון אלה.
    חמישית, לפני כחודשיים, הייתי מתעוררת בלילה עם קשיים להירדם חזרה. כעת זה עבר.
    אני מאמינה שיש קשר בין התופעות השונות. ואשמח אם יש אבחנה הוליסטית לתופעות אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה - תגובה

מיכל שלזינגר
    16/04/2013

שלום לך מ יקרה

האבחנה והטיפול ברפואה משלימה הם כפי שציינת הוליסטים.
    בניגוד לרפואה מערבית שכל תחום מטופל על ידי מומחה אחר ברפואה הסינית המטפל מתייחס לכל הסימפטום ומאתר את הסינדרום הרלבנטי.
    בד"כ בעיות עיניים / אלרגיה וכו קשורות לעיניים.
    ופעמים רבות גם בעיות שינה.
    אבל כמובן תלוי בשעת ההתעוררות. לכל שעה ברפואה הסינית יש משמעות של הביוריתמוס (שעון ביולוגי שמיוחס לאיברים שונים).
    ויטמין D חסר כיום למרבית האוכלוסיה עקב צמצום חשיפה לשמש.
    מציעה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שיוכל לאבחן את מצבך על פי כל הפרמטרים הנדרשים:
    דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול.
    כמובן שהמטפל יתיייחס לנתונים נוספים שלא ציינת כאן: עיכול, עור, שיער, ציפורניים, אורח חיים, תזונה בדיקות רפואיות ועוד.
    כפי שאת מבינה האבחון המדויק הוא מאוד משמעותי לצורך האבחון וכמובן לטיפול המדויק.
    לא ניתן לאבחן / או לטפל דרך הפורום...

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו