שריפה בנרתיק ודיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה בנרתיק ודיקור
    לי
    08/08/2013

מיכל שלום רב,
    הכל התחיל אצלי בפיטרייה שהחלה לפני כחצי שנה, טופלתי במספר סבבים של נרות וכדורים, פורית השמרים עברה על פי התרבית. יש לציין שאף עשיתי דיאטת קנדידה ולקחתי צמחים .
    לצערי מלפניי כחודשיים את הגרוד החליפה תחושה של שריפה בנרתיק. מאחד והרופאים של קופח לא ידעו מה יש לי הלכתי באופן פרטי לגניקולוגית המתמחה במחלות נרתיק, והיא מצאה שהשאיפה נובעת מכיווץ יתר בנרתיק שגורם לשריפה.
    הטיפול שניתן לי הם נרות דיאזפם ( ווליום) שמרפא שרירים וגם פיזיוטרפיה לריצפת האגן. התחלתי את הפיזיוטרפיה, אבל אני תוהה האם גם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי בעניין?
    יש לציין שלפני שנתיים טיפלתי כחצי שנה בדיקור סיני וצמחים בגלל בעיית הריפלוקס שלי . לא ממש עזר בזמנו... היום למדתי לחיות עם זה.
    אבל עם בעיית השריפה בנרתיק קשה לי מאוד לחיית איכות חיי מאוד ירדה ואני מאוד עסוקה בפחד שזה לא יגמר.
    אשמח לתגובתך המקצועית בעניין זה.
    תודה
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בנרתיק ודיקור

הוספת תגובה

• שריפה בנרתיק ודיקור - תגובה

מיכל שלזינגר
    11/08/2013

שלום לי

נתקלתי וטיפלתי בלא מעט מקרים דומים לתאור שלך.
    מנסיוני בתחום הגינקולוגיה בכלל והצריבות, פטריות, כאבים וגינליים וכו'- בפרט.
    חשוב מאד לשלב טיפול גוף - נפש בו זמנית.
    מחד - לשים דגש באבחון ובטיפול על מצבים של קנדידה או כפי שהסינים מתייחסים לכך:
    "לחות במחמם תחתון".- זהו ההבט הפיזי
    וכפי שציינת להתיחס לצמחים, תזונה ודיקור שמסייעים לטיפול בקנדידה - לחות-
    אבל-
    כפי שנוכחתי, כאשר מדובר בבעיה כרונית (מעל 3 חודשים ההתיחסות לבעיה היא כאל כרונית), חובה להתייחס גם לפן הרגשי.
    מסיבה זו אני משלבת גם כלים דוגמת: אייפק (לאבחון וטיפול, פרחי באך, NLP ועוד).
    רק התייחסות הוליסטית לבעיות אלו, מצליחה לפתור אותן.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו