כאבי בטן וחולשה עקב טיפולי דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וחולשה עקב טיפולי דיקור
    אודי
    26/03/2014

אני בחור בן 25 סובל מהתקררויות חוזרות ומערכת חיסונית חלשה. ניסתי טיפולי דיקור אצל כמה מדקרים וכולם טוענים שכדי לחזק מערכת חיסון ומערכת נשימה ובכלל את הצ'י המגן צריך לחזק את מערכת העיכול ואת המרכז. עשיתי כמה טיפולים כאלה ובאמת המצב השתפר אבל התחילו לבוא תופעות לוואי מאוד קשות שלאף אחד אין הסבר למה הן באות.
    כל פעם שדוקרים אותי במרידיאנים של הקיבה למשל ST36 או במרידיאנים של המעי גס למשל LI4 LI10 LI11 או במרידיאנים של הטחול SP6 SP9 וכל פעם שדוקרים אותי באחת הנקודות של המרידיאנים הללו מתחילים לי לאחר יום או יומיים כאבי בטן חזקים וחולשה חזקה והרגשה ממש רעה שיכולה לקחת שבוע ואפילו שבועיים עד שאני מתאושש מזה וזה בוודאות בכל פעם שדקרו אותי בממרידיאנים הללו.
    אם עשינו טיפולים ולא נגעו בנקודות הללו לא באו תופעות לוואי אבל לצערי גם אין שיפור. זאת אומרת שמצאנו את הדרך שכן עוזרת לי אבל מצד שני אני לא יכול לעשות אותה כי היא גורמת לי לתופעות לוואי מאוד קשות שהן יותר גרועות אפילו מהמצב שאני רוצה לטפל בו בעצם.
    השאלה שלי היא למה נגרמות לי התופעות לוואי האלה?
    איך בכל זאת אני יכול לעשות את הטיפולים האלה ושזה לא יגרום לי לתופעות לוואי הללו?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן וחולשה עקב טיפולי דיקור - תגובה

ערן מי-רב
    28/03/2014

אודי שלום
    ישנן מספר אסכולות ברפואה הסינית.
    אחת מהן טוענת שלא יעשה דיקור של מרידיאן הקשור לאלמנט טיפוס האישיות של אותו אדם וכמובן אסכולות נוספות...
    יתכן ואצלך חוסר האיזון דומיננטי מאוד ואולי יש צורך למנן את זמן הטיפול, בחירת הנקודות ועוד ועוד..
    הצעה לי אליך לבקש מהמטפל\ת זמן דיקור קצר יותר ומיעוט נקודות דיקור ולבחון את ההשפעה על גופך.
    לעיתים החולשה חזקה מדי ומניסיוני זמן הדיקור יהיה מופחת ואפילו בחירת נקודה אחת לדיקור.

בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו