טיפול בהזעת יתר בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהזעת יתר בפנים
    דני
    12/04/2008

שלום ,
    אני בן 23 וסובל מהזעת יתר בפנים..
    שיטטתי באינטרנט בין פורומים שונים ובחלקם מצאתי תשובה חיובית לגבי אפשרות טיפול ובחלקם שלילית (בפורומים של רפואה משלימה)
    רציתי לדעת אם יש אופציה לטיפול? חשוב לי שהדגש יהיה על אזור הפנים.. כי שם מרבית הזיעה שלי..
    בנוסף רציתי לדעת מה משך הטיפול הממוצע?
    והאם כל מטפל בדיקור סיני אמור לדעת לטפל בזה או שכל אחד מתמקד יותר בדברים מסויימים וצריך למצוא מטפל מסויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהזעת יתר בפנים

הוספת תגובה

• רפואה סינית והזעת יתר

אסנת קינן
    12/04/2008

שלום לך,
    הזעת יתר הינה תופעה שכיחה מאוד ובהחלט ניתנת לטיפול ברפואה סינית הכוללת טיפול אחת לשבוע במחטים ובנוסף נטילת פורמולת צמחים שנרקחת על פי הסימפטומים הספציפיים שלך.
    ברפואה סינית נהוג לאמור כי ככל שהתופעה כרונית כך יקח זמן רב יותר לטפל- אך תמיד יש יוצא מן הכלל. בכל אופן קשה לקבוע מספר טיפולים מראש כי לא ניתן לדעת כיצד אתה תגיב לטיפול- כל אדם הוא שונה ומגיב אחרת אך בהחלט עליך לראות שינוי אחרי מספר טיפולים- בערך 8...
    טיפול יכול להימשך שנה ויכול להיסתיים ב 10 טיפולים, אך חשוב להבין כי רפואה סינית הינה "רפואה מונעת" כך שגם לאחר חלוף הבעיה יש להגיע פעם בעונה לטיפול "תחזוקה". וכך ישמור הגוף על איזון מתמיד והתופעות השונות כגון הזעה לא יחזרו לאחר זמן.
    כל מטפל סיני יכול לטפל בבעיה, תמיד כדאי להגיע למטפל דרך מכרים שהיו והיתרשמו לטובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו