מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לאנטיביוטיקהאדי19/09/2014
היה לי דם בשתן (מקרה בודד) עברתי שלל בדיקותת ולא נמא גידול סרטני חלילה ואף לא דלקת ( למרות ששרידי דם עדיין נמצאו בבדיקת שתן 3 שבועות אחרי המקרה) אך לאור הסימפטומים שהיו ( שהצביעו על כנראה דלקת - כאבי גב תכיפות שתן צבע שתן עכור מלווה בריח חמוץ וכו) הוחלט לתת לי אנטיביוטיקה ציפרודקס 500 רק ליתר ביטחון - העניין הוא שישי לי כליות פוליציסטיות ( הערכי כליות בבדיקות דם שעברתי הינם תקינים ) וציסטות בכבד וכמו כן אי ספיקה בינונית במסתם מיטראלי שמאלי (תיקון מסתם בקרוב) ואני לא שש לקחת 2 ביום 5 ימים את האנטיביוטיקה - שאלתי : האם דלקת יכולה להיעלם מאליה ? אילו תחליפים טבעיים ישנם במקום אנטיביוטיקה ? אני שותה הרבה מיים חולט תה ירוק ושותה משקה חמוציות - האם זה מספיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לאנטיביוטיקה - תגובה
מיכל שלזינגר19/09/2014שלום אדי
מצב דלקתי יכול להחלים באמצעות טיפול טבעי מתאים ומדויק.
לשם כך יהיה עליך לפנות למטפל.
המטפל יוכל להתאים לך תזונה מדוייקת -
תוספים / צמחים
דיקור.
ממליצה התיחסות גם לפן הרגשי נפשי.
אני משלבת במרפאה שלי:
גישות שונות לצד הרפואה הסינית-
ריקול הילינג, ביואורגונומי, אייפק ועוד.
המצב שאתה מתאר הינו מצב מורכב ויש לטפל באופן שורשי ומדויק.
להזניח את המצב כפי שהוא כעת עלול להיות מאוד מסוכן.
יתכן שבשלב אקוטי זה יהיה עליך ליטול את האנטיביוטיקה כדי למנוע הסתבכות
אבל -
חשוב שתפנה במקביל למטפל על מנת להביא את הגוף שלך למצב של איזון.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאנטיביוטיקה - המשך
אדי20/09/2014האם ידוע לך על פורמולת דיאנטוס ואם כן - האם היא הוכחה כיעילה ובטוחה לשימוש לטיפול בדלקת דרכי השתן במקום אנטיביוטיקה שעלולה להיות מסוכנת בטח לבחור במצבי ( כליות וכבד מרובי ציסטות ןלב עם אי ספיקה בינונית) לא תקינים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאנטיביוטיקה - המשך - תגובה
מיכל שלזינגר20/09/2014שלום אדי
מנסיוני כמטפלת - פורמולה ללא הכוונה מדוייקת של מטופל -
התיחסות למצב במדויק.
הנחיות נוספות- לעיתים תוספים נוספים, תזונה ועוד
לא תמיד יעילה מספיק ובוודאי לא במצב כרוני ובעייתי כשלך.
לא הייתי לוקחת את הסיכון.
אין מנוס מלפנות לטיפול מקצועי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)