שאלה לגבי דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דיקור
    איילה
    24/03/2015

הי.יש לי בעיה של חולשה וחוסר אנרגיה והציעו לי ללכת למטפל מוסמך ולעשות דיקור.רציתי פשוט לדעת מה זה דיקור,ובמה זה עוזר.אשמח לתשובה תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דיקור

הוספת תגובה

• שאלה לגבי דיקור - תגובה

מיכל שלזינגר
    24/03/2015

שלום דלית

דיקור - כהגדרה הינו טיפול במחטים סטריליות וחד פעמיות על גבי נקודות שמוגדרות כנקודות "טסובו" - נקודות הצטברות אנרגיה.
    מטרתו להניע צ'י ודם ולרפא סימפטומים ופתולוגיות.

המטפל מתשאל וכן בודק סימפטומים וסימנים - דופק, אבחנת לשון ואבחנת גוף ומתאים טיפול מדויק למטופל.

מנסיונו מומלץ ללכת למטפל שמשלב לצד הדיקור - גם תזונה, צמחים ותוספים.
    וכדאי מאוד לשלב גם עבודת גופנפש - למשל אני משלבת אייפק, ביואורגונומי, תטא הילינג ועוד.

כך הבעיה נפתרת מהר יותר והתוצאות מחזיקות זמן רב יותר.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי דיקור - תגובה

מיכל שלזינגר
    24/03/2015

שלום דלית

דיקור - כהגדרה הינו טיפול במחטים סטריליות וחד פעמיות על גבי נקודות שמוגדרות כנקודות "טסובו" - נקודות הצטברות אנרגיה.
    מטרתו להניע צ'י ודם ולרפא סימפטומים ופתולוגיות.

המטפל מתשאל וכן בודק סימפטומים וסימנים - דופק, אבחנת לשון ואבחנת גוף ומתאים טיפול מדויק למטופל.

מנסיונו מומלץ ללכת למטפל שמשלב לצד הדיקור - גם תזונה, צמחים ותוספים.
    וכדאי מאוד לשלב גם עבודת גופנפש - למשל אני משלבת אייפק, ביואורגונומי, תטא הילינג ועוד.

כך הבעיה נפתרת מהר יותר והתוצאות מחזיקות זמן רב יותר.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילה
    24/03/2015

על התשובה המהירה,היה חשוב לי לדעת.מאחלת לך יום טוב וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו