מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזרת עוברים לפני החזרת עובריםמירי18/10/2015
שלום וברכה,
בת 35, ילד בכור בן 5 לאחר IVF וילדה בת 3.5 מהריון ספונטני.
כתוצאה מ-IVF נותרו לי 7 עוברים מוקפאים באיכות טובה, כאשר 2 החזרות של 2 עוברים טובים בכל פעם לא הניבו הריון. אני ובעלי החלטנו לשלב דיקור סיני בהחזרה הבאה שנעשה. מהי ההמלצה לגבי כמות הפעמים והתזמון של הדיקור? האם יום לפני ההחזרה+3 ימים אחרי ההחזרה יעשו את העבודה לדעתך? האם לשלב משהו נוסף, כגון מאכלים למיניהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים לפני החזרת עוברים - תגובה
מיכל שלזינגר18/10/2015שלום שירה
שאלת את אותה שאלה בפורום נוסף ועניתי לך (:
חלק גדול מעבודתי הקלינית ואחת ההתמחויות המרכזיות שלי היא בתחום הפוריות ואני מלווה נשים רבות בתהליכים אלו - חלקן בפוריות טבעית לגמרי, וחלקן משלבות את הטיפול שלי לצד טיפול מערבי - כמו הפרית מבחנה/ הזרעה.
מנסיוני עדיף ללוות את טפול ה IVF על כל שלביו ובעצם להפגש לפחות אחת לשבוע עם המטופלת ולטפל בה בדיקור ושיטות נוספות . וגם בין טיפולים וזאת כדי למקסם את התוצאות.
אני משלבת גם שיטות נוספות - תזונה מאוד מדוייקת ומותאמת אישית. תוספים וצמחים והרבה התחייסות גופנפש - קונפליקטים לא פתורים, גורמי מתח, פחדים וכו' בשיטות נוספות: אייפק, ביואורגונומי, NLP, דמיון מודרך , פרחי באך ועוד.
כל אלו משפרים את הסיכוי בעשרות אחוזים.
השילוב הזה ממקסים את התוצאות בעשרות אחוזים. זוהי הרי מטרתך... להיות בהריון וללדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)