אצבע הדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבע הדק
    פרח
    19/01/2016

שלום,
    אני כשנתיים לאחר לידה. ממש בסוף ההריון החלו אצלי כאבים באצבעות הידיים שעברו לאחר הלידה אך כ-3 חודשים לאחר הלידה החלה אצלי תופעה של אצבע הדק באצבע האמה בשתי הידיים. ביד ימין הכאב היה חזק יותר וגם האצבע יותר ננעלה.
    התופעה כמעט ונעלמה ביד שמאל אך ביד ימין התופעה החמירה, גם עם שימוש בסד ופיזיותרפיה.
    בפברואר 2014 עשיתי זריקת קורטיזון שעזרה מאוד אך הבעיה חזרה לפני כחודש.
    אני רוצה מאוד להימנע מזריקה נוספת ובוודאי מניתוח.
    האם יש תזונה מסויימת שיכולה לעזור? שתיית מים מרובה? או אולי צמחים שאני יכולה לשתות כדי לעזור?
    תודה רבה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבע הדק

הוספת תגובה

• אצבע הדק - תגובה

מיכל שלזינגר
    20/01/2016

שלום פרח

לצערי תזונה, צמחים וכיו"ב לא יפתרו את הבעיה.
    ממליצה לפנות למטפל.
    מנסיוני בטיפול בTRIGGER FINGER - אצבע הדק
    -
    תמיד מדובר בשילוב גופנפש ולכן כדאי לפנות למטפל שמשלב דיקור יחד עם עבודה רגשית.
    אני משלבת את הדיקור עם כלים רגשיים - נפשיים אנרגטיים (אייפק, ביואורגונומי ועוד).

אשמח לסייע לך

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבע הדק - תגובה

ערן מי-רב
    25/01/2016

אנה שלום
    בהמשך לתשובתה של עמיתתי אמליץ לך לשלב את טיפול הדיקור, תזונה עם טווינה (פיזיותרפיה סינית).
    טריגר פינגר נגרם על ידי הסתיידות של הגידים באזור ויש לעזור לגוף על ידי דיקור, טווינה ותזונה מתאימה בכדי לפרק את ההסתיידות שנוצרה במקום.
    בברכת
    אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו