מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס גניטלי בגבר - התפרצות ראשונהמשה25/08/2016
לפני כ 12 יום קיימתי יחסים מוגנים ובכל זאת יומיים אחרי הופיעו לי שלפוחיות בחיבור בין הפין לאשכים. אתמול היה לי גם חום וחולשה. בדיקות דם להרפס אמנם יצאה שלילית אבל הבנתי שאינדיקציה לנוגדנים תהיה רק כ 3 חודשים לאחר החשיפה. לכן אני מניח שמדובר בהרפס. קראתי שלאחר ההתפרצות הנגיף עובר למערכת העצבים בעמוד השדרה. לכן שאלתי היא, האם כל עוד אני עדיין בשלהי ההתפרצות הראשונית, האם יש איזשהי דרך, אפילו בטיפול אלנטרטיבי, למנוע את ההגעה שלו למערכת העצבים? האם ככלל לרפואה הסינית יש מענה אפקטיבי להרפס גניטלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי בגבר - התפרצות ראשונה - תגובה
מיכל שלזינגר28/08/2016שלום משה
יש לי ניסיון מצוין בטיפול אפקטיבי בהרפס גניטלי:
שילוב של דיקור + פורמולה הומוטוקסיקולוגית ( תערובת של חומרים במינונים הומיאופתיים )שאני מרכיבה למטופל.
בהחלט יכול למנוע התפשטות.
לגבי הרפס - שימוש בקונדום אינו מהווה הגנה מלאה מכיוון שההדבקה היא גם מאיזור המפסעה ולא רק מאיברי המין.
אשמח לסייע לך
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)