IVF הצלחה תמיכה בטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF הצלחה תמיכה בטיפולי פוריות
    אייר
    22/05/2008

דיקור שילוב צמחי ורפקסולוגיה לנשים מעל גיל 41 כתמיכה
    כמות זמן טיפול ממושך שמומלץ ועלויות?
    42, בטיפולי הפריה מזה 6 טיפולים הפריית מבחנה ,זרע הבעל סביר בתקינות ישנן שאיבות עם ממוצע3, 4 ו6 ביציות גם יש הפריות ובהחזרה חלוקה 4/6/תאים ,אין קליטה לאחר החזרה ברחם.
    היה טיפול 1 הריון כימי 10 ימים מטופלת בגונל F ומונוגון
    עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית הכל פתוח שחלות, מעברים ברוך השם תקינים
    עצתיכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוריות

רמון ולמן
    25/05/2008

אייר שלום
    בימים אלו התפרסם מחקר שערכתי ביחד עם שותפי מסמינר הקיבוצים בשיתוף עם המרכז הישראלי לפוריות ועוד מומחים בתחום הפוריות העוסק בזוגות אשר עברו מס' מינימום של 3 טיפולי IVF שכשלו.
    במחקר הצלחנו להוכיח את יעילותה של הרפואה הסינית (צמחים ודיקור), כטיפול לגברים עם בעיה באיכות, כמות ותנועתיות הזרע. כמו כן טופלו הנשים אשר קיבלו טיפול הורמונלי שכשלו בשמירת ההריון.
    אני ממליץ בחום על טיפול באמצעות צמחי מרפא ודיקור כטיפול בבעייתך.

בברכה
    רמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נק' מומלצות ונק' להימנע

NOF
    17/06/2008

רמון שלום,

אני מטפל מוסמך.
    שאלתי-
    מהן הנקודות שעלו במחקרכם כיעילות לשיפור הסיכוי לקליטה של היריון - -בשלב הרגעת הגוף והכנתו לקליטה ולאחר החזרת העוברים לרחם (אני מניח שקשור בהזרמת דם לרחם?)
    והאם ישנן נקודות שהיית ממליץ להימנע מהם לאחר החזרת העוברים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו