מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלילך02/11/2008
אני בת 22, לפני כעשרה ימים עברתי להתגורר בניו ג'רזי. כ5 ימים אני סובלת מיובש בגרון, שגורם לי להתקפות שיעול . בעיקר בלילה השיעול לא נפסק ואיני יכולה לישון התחושה היא שהגרון מתייבש ואז אני מתחילה להשתעל ללא הפסקה. מבחינת התחושה הכללית אני מרגישה מצויין... רק שהחוסר שינה מתחיל להשפיע... הלכתי לקחת תרופות טבעיות נגד אלרגיה+ויטמין C וללא הצלחה. ממה זה נובע? מה אפשר לעשות כדי להרגיע את התחושה ולחזור לישון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול יבש
מיכל שלזינגר02/11/2008שלום לך לילך
כפי שאת משערת יתכן כי השיעול היבש הינו על רקע אלרגי. יתכן גם מצב של ריפלוקס - שגם הוא עלול להיות על רקע אלרגי.
סיבות לאלרגיה:
מזון שאת לא רגילה אליו, חומרים שנחשפת אליהם, אויר מזוהם וכו'.
המלצות טיפול ניתן לתת רק לאחר אבחון מלא שלך: אבחנת דופק, אבחנת לשון, אבחנת גוף ותשאול. הפרטים שאת מספקת כמובן שאינם מספקים לאבחנה.
כיון שאת חיה כעת בניו-גרזי - ממליצה לך :
א. לפנות למטפל מקומי ברפואה סינית שבטוח יוכל לסייע לך.
ב. או לרופא אף אוזן גרון - שכמובן יטפל בך בכלים של הרפואה המערבית - משאפים וכו'.
אני מצטערת שאיני יכולה לתת לך הצעות יותר קונקרטיות , אבל קשה מאוד לאבחן דרך הרשת וכמובן שחסר לי המון מידע - מה את אוכלת, הרגלים, הסטוריה רפואית, מחלות וסימפטומים נוספים.
בכל מקרה הטיפול לבעייתך בכלים של הרפואה הסינית:
לאחר אבחון מלא במרפאה סינית, היית מקבלת המלצות תזונה, פורמולת צמחים ודיקור.
אני בד"כ משלבת במקרים כאלו גם פורמולות הומוטוקסיקולוגיות.
מאחלת לך בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)