מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת אוזנייםמישל17/11/2008
בת 23 בריאה בדר"כ רוצה לשאול האם אפשר לטפל בדלקת אוזניים שמתפשטת לגרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מישל17/11/2008שכחתי לציין שאני בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון + הריון
מיכל שלזינגר17/11/2008שלום לך מישל
א. כן אפשר בהחלט לטפל בדלקת של אזור אא"ג
בכלים של רפואה סינית : דיקור + צמחים.
ב. את בהריון - כך שהמצב כעת יותר בעייתי.
אני לא יודעת מהי חומרת הדלקת, בזמן הריון צריך להזהר מאוד עם צמחים , יש צמחים שאסור ליטול בזמן הריון.
ג. אני בד"כ במצבים של דלקות /התקררויות וכו' - מטפלת בדיקור + הומוטוקסיקולוגיה.
ד. בגלל שאת בהריון כדאי שלא תתמהמהי ותפני לרופא - יתכן שיש צורך במתן אנטיביוטיקה, כדי לא לסכן את ההריון. זיהום עלול לפגוע בעובר , לגרום לסיבוכים שונים ולגרום ללידה מוקדמת.
ה. אם היו אירועים חוזרים של התופעה במהלך ההריון כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגניקולוגיה - כדי לחזק את המערכת החיסונית ולנסות למנוע הישנות של התופעה.
המשך הריון בריא וקל
מיכל שלזינגר
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
התמחות בגניקוליה ופריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)