הזעה בכפות הידיים באמצעות הומוטוקסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעה בכפות הידיים באמצעות הומוטוקסי
    מאיר
    05/12/2008

שלום רב אני בן 30 ולפני שנתיים בערך התחילה לי תופעת הזעה מוגברת בכפות הידיים מספר חודשים בשנה בין נובמבר לאפריל בעבר טופלתי באלרגיות באמצעות הומוטוקסיקולוגיה והבראתי לחלוטין שאלות האם יש קשר בין הבראה מהאלרגיות להופעת ההזעות ? האם יש להומוטוקסיקולוגיה מענה להזעת יתר ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזעה בכפות ידיים

מיכל שלזינגר
    05/12/2008

שלום לך מאיר

באמצעות שילוב של רפואה סינית + הומוטוקסיקולוגיה אני מטפלת בהצלחה רבה בתופעות של אלרגיה לסוגיה השונים.

לגבי הזעה בכפות ידיים - מבחינה סינית זה קשור לאנרגיה של הלב - חום בלב שמתבטא גם בתופעות רגשיות שונות.
    ככל הידוע לי לא אמור להיות קשר בין ההבראה מן האלרגיות לבין הופעת ההזעה בכפות הידיים.

כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שיערוך לך אבחון מלא ויוכל לקבוע מהי סיבת השורש להופעת ההזעה בכפות הידים - מהו הסינדרום הבסיסי.
    על פי האבחנה יותאם לך טיפול מתאים - צמחים ודיקור.

כיוון שאתה לא סובל מן התופעה שנים רבות - רק כשנתיים ניתן בהחלט לסייע לך.

כדאי מאוד לשלב גם טיפול הומוטוקסיקולוגי, כדי להפטר מן הבעיה לתקופה ממושכת יותר ואף בכלל
    - כפי שקרה לך עם האלרגיות.

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטקוסיקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו