היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון
    דנה
    09/12/2008

צהריים טובים! אני בתחילת שבוע 6 וצורכת על בסיס יומיומי מזה שנים פרוביוטיק של חברת "אלטמן" האם אני יכולה להמשיך לקחת את המוצר? כמו כן בגלל כאב גרון אני לוקחת כדורי מציצה של אכיניציאה ואבץ שנקראים" פרופלנטוס פלוס" של אותה חברה- האם גם אותם יניתן להמשיך לקחת במקרה הצורך? ושאלה אחרונה כשיש לי מידי פעם בחילות הדבר היחידי שעוזר לי זה לשתות דיאט קולה ולקחת סוכריית לימון עם סוכר. ג'נג'ר עושה לי בחילה באופן טבעי ואני לא אוהבת את הטעם שלו. זה "נורא" לקחת פעמיים ביום סוכרייה עם סוכר? תודה רבה, אורנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון

הוספת תגובה

• לחץ!!!

דנה
    09/12/2008

מכיוון שעדיין לא ענו לשאלתי אז אני מוסיפה כי אני בלחץ כי פתאום ראיתי שהכדורים של "פרופלנטוס פלוס" מכילים מנטול וסודיום סכרין??? אסור לקחת בהיריון, נכון? אם אסור לקחת את הכדור הזה- איזה כדורים לגרון אחרים ניתן לקנות על מנת להקל על שיעול וכאב גרון? תודה, אורנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופלנטום בהריון

מיכל שלזינגר
    09/12/2008

שלום לך אורנית
    לגבי פרופלנטום - אמנם כתוב על האריזה שיש לקבל אישור רפואי לנטילת התוסף בזמן הריון.
    הפרופלנטום פלוס , מכיל ממתיקים מלאכותיים, פרופוליס , אכינציאה ואבץ.

כמות האבץ במוצר היא כמעט אפסית- 1 מ"ג + 30 מ"ג פרופוליס.

לא ידוע לי על מניעה או נזק מכמויות כאלו - אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה ליצור קשר עם המרכז ליעוץ טרטולוגי בבית החולים אסף הרופא.

אני נוהגת להמליץ גם בזמן הריון על תכשירים הומוטוקסיקולוגיים לדלקות וכאבים שונים - כמובן על פי הצורך. דיקור גם עובד מצוין על דלקות + כאבים שונים.

לגבי דיאט קולה - אם את חוששת לקחת מוצר כמו פרופלנטום פלוס - נסי לקרוא את שמות הרכיבים שיש בדיאט קולה. את מרבית הרכיבים לא תצליחי אפילו לבטא.- מוצרי דיאט נחשבים לבעייתים וקולה בכלל לא מומלצת לאף אחד בשום גיל ובשום מצב.

לגבי פרוביוטיקה אין מניעה בהריון. נהפוך הוא במקרה שהאם או האב אלרגים -
    רצוי שהאמא תיקח בחודש האחרון של ההריון ובחצי שנה ראשונה של ההנקה פרוביוטיקה. ואם היא לא מניקה אז שהילד יקבל, כי מערכת החיסון בחצי השנה הראשונה עושה תהליך של מודולציה שמשתתפים בו חיידקי המעיים.

מקוה שעניתי לכל שאלותייך

המשך הריון קל + לידה קלה

מיכל שלזינגר

מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגיה ופריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופלנטוס

דנה
    10/12/2008

תודה רבה על העזרה! לצערי אני גם מודעת לבעיות של דיאט קולה ומשתדלת לשתות כמה שפחות (ולשתות כמה שיותר מים) וזה די קשה לי :-(. פשוט נלחצתי שראיתי שהמוצר מכיל סודיום סכרין, זה הרי אסור לשימוש, לא? האם את יכולה לתת לי דוגמא לכדורים לגרון שאוכל לקנות כבר מחר שלא מכילים ממתיקים מלאכותיים??? תודה רבה, לילה טוב, אורנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גרון + הריון

מיכל שלזינגר
    10/12/2008

שלום לך אורנית
    לגבי הדיאט קולה את צריכה לחשוש הרבה יותר וממנו להמנע לגמרי בגלל האספרטיים ושאר המזיקים.
    לגבי תכשיר אחר לגרון שאת יכולה ליטול בזמן הריון - את יכולה לבקש מן הרוקח בבית מרקחת הומיאופתי /או בית מרקחת שמחזיק מוצרים הומוטוקסיקולוגים , שימליץ לך על תכשיר מתאים.

מיכל שלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו