שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עינת
    12/01/2009

שלום רב, אולי אתם יודעים: אימי חולת סרטן ושמעתי כי דימיון מודרך יכול לעזור בהתמודדות. יש לי שתי שאלות: 1. כיצד הוא עוזר? 2. האם המטפל צריך להיות מומחה לחולי סרטן או שכל מטפל בדמיון מודרך יכול לעשות זאת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התמודדות עם סרטן

מיכל שלזינגר
    12/01/2009

שלום לך עינת

א. זהו פורום של רפואה סינית ולא של דמיון מודרך ,נסי לפנות לפורום דמיון מודרך כדי לקבל תשובות מפורטות יותר לגבי דמיון מודרך.
    אין לי ספק שדמיון מודרך יכול לסייע בהתמודדות של אמך עם מחלת הסרטן - הקלת המתח הנפשי, שיפור עמידות הגוף.

ב. אני באופן עקרוני מטפלת בחולי סרטן באמצעות הומוטוקסיקולוגיה
    ההתייחסות אל הסרטן היא כאל מחלה סיסטמית - מחלה קרה. אחד מן הכלים העיקריים של ההומוטוקסיקולוגיה הינו צמח הדבקון הלבן (ISCADOR= VISCUM).
    זה כלי מעניין , אנטי סרטני.
    יש גם הוכחות אמפיריות:
    לפני 1/2 שנה יצאה סקירה של cochran – זהו מוסד ללא כוונת רווח שבודק מחקרים אחרונים
    (אפשר לחפש בגוגל: cochran + viscum album ).

כתוב באופן חד משמעי , שהטיפול בצמח משפר סימפטומים ותוחלת חיים.
    החומר הזה משפר את יכולת המטופל להתמודד עם המחלה ברמה הנפשית.
    Psychosomatic well – being.
    עד כה 106 מחקרים שבדקו בטיחות. אין בעיה לתת במקביל לכמותראפיה / או תרופות אחרות. אין בתרופה רעילות שעלולה לפגוע במטופל.

כפי שציינתי סרטן אינה מחלה מקומית אלא סיסטמית, עצם הופעתה של מחלה זו אצל אדם מסוים מראה על נטיה מסויימת. גם לאחר שהאדם הגיע למצב של רמיסיה יש להמשיך בטיפול למספר שנים.
    כדי לנסות ולמנוע את הישנותה של המחלה.

כמובן שהטיפול אינו מתבסס באופן בלעדי מתכשיר ה- VISCUM אלא מותאם על פי מצבו הקונסטטוציוני של המטופל, השלב בטיפול בו הוא נמצא, השלב שבו נתגלתה המחלה וכמובן איבר המטרה.

על פי צורך אני משלבת גם טיפולים נוספים - שיאצו ו/ או דיקור ו/או תוספי תזונה - תלוי שוב בכל הגורמים שציינתי.

בריאות שלמה לאמך

מיכל שלזינגר
    מטפלת מוסמכת ברפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו