מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהorit04/02/2009
שאלה בענין נזלת כרונית אני בת 53 סובלת מנזלת כרונית כל חיי -ניסיתי הכל כלום לא עוזר רופא אלרגי אמר שזה לא אלרגי ולחזור ל רופא אף אוזן גרון ( זה גם לא sinusitis ) אבל אני רוצה לנסות דיקור סיני . האם זה יכול לעזור? מה מומלץ? אני גם בגיל מעבר וסבלתי מ גלי חום ו קיבלתי מדבקה (הורמונים מחודש נובמבר) נעלמו תופעת גלי חום אבל פתאום אחרי 4 שנים יש מחזור ו דימום באמצע החודש (אני במעקב אצל רופא נשים) האם אפשר לשתמש בדיקור ואז בעקבות זה להפסיק שימוש בהורמונים? כמה פעמים בשבוע אפשר לעשות טיפול - והאם לא יהיה נורא אם אני אעשה טיפול חד שבועי? תודה מראש יום טוב....... האם לאחר הדיקור מרגישים טןב - אם אפשר להסביר את מהלך הטיפול במיוחד בנושא שלי - כמה זמן? אני אוהבת לדעת מה קורה לפני שאני עושה משהוא - או טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית + גיל מעבר
מיכל שלזינגר04/02/2009שלום לך שרי
יש כמובן לבצע אבחנה בכלים של הרפואה הסינית כדי לקבוע במדויק מהם מקורות חוסר האיזון על פי הרפואה הסינית.
לאחר אבחון שיתבסס על אבחנת דופק, לשון, אבחנת גוף ותשאול ניתן יהיה להתאים לך טיפול שיוכל להקל עלייך את שתי התופעות:
תופעות החוסר איזון ההורמונלי וכן הנזלת הכרונית.
הטיפול יתבסס על דיקור, צמחי מרפא והנחיות תזונה במקרים רבים אני משלבת גם הומוטוקסיקולוגיה - כמובן על פי צורך.
בהחלט טיפול חד שבועי יוכל להביא להטבה, במיוחד עם שילוב של צמחים / הומוטוקסיקולוגיה.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויום טוב
orit04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)