רפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    קארין
    22/06/2009

שלום

מזה 3 חודשיים אני סובלת מטעם חמוץ בפה ללא צרבות, בבדיקת גסטרוסקופיה יצא שהכל תקין אך הרופא הניח שמדובר ברפלוקס ונתן לי לנסופרזול יש ימים שהכדור עוזר ויש ימים שלא, בנוסף בשעות הערב הבטן שלי מתנפחת נורא ואני מרגישה כבדה מאוד וחסרת אנרגיות לחלוטין.
    האם יש דרך אחרת לפתירת הבעיה פרט לכדורים סותרי חומצה?

אודה מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס + רפואה סינית

מיכל שלזינגר
    22/06/2009

שלום קארין

בהחלט ניתן לטפל בבעיה של רפלוקס (אני מבינה שזו לא אבחנה ודאית..., כדאי לבקש מהרופא הפניה לאנדוסקופיה) באמצעות הרפואה הסינית.
    חשוב כמובן לאבחן תחילה מהי סיבת השורש לתופעות שאת מתארת, לאחר אבחון הסיבה ניתן יהיה להתאים טיפול. הטיפול מתבסס על הנחיות תזונה + דיקור. לעיתים יש צורך לשלב גם צמחים .

לפי מה שאת מתארת אני משערת שמדובר בחוסר איזון של אנרגית הכבד עם מעורבות של חולשת טחול (על פי הרפואה הסינית).
    רק לאחר אבחון מלא ניתן יהיה לקבוע מהי הבעיה.

בכל אופן, טיפול בכדורים סותרי חומצה אינה פותרת כלל את הבעיה, אלא גורמת לקיבה לייצר יותר חומצה.
    בעצם הגוף מאותת על חוסר איזון ובריאות לקויה שאותם יש לפתור. אני בטוחה שאם היית מגיעה אלי לאבחון הייתי מוצאת עוד סימפטומים אשר מטרידים אותם ו מעידים על חוסר איזון .

בריאות שלמה

מיכל שלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש עזרה לגבי טיפול בריפלוקס

רונן
    06/09/2009

שלום,
    שמי רונן ואני בן 32.
    בחודשיים האחרונים אני סובל מתחושת צריבה, שריפה וכאב חד בחזה, ערכתי מספר בדיקות (גסטרוסקופיה) ואובחן חשד לרפלוקס, כרגע אני עורך בדחקות נוספות לבירור האם זהו רפלוקס.
    אני שומר על תזונה בריאה, עושה ספורט ולא מעשן או שותה משקאות חריפים.
    לקחתי כדורי אומפרדקס עם עזרה לטווח קצר וכרגע אני לוקח לנטון שעזרו בהתחלה ועכשיו כבר לא כל כך משפיעים.
    רציתי לשאול האם קיים טיפול ברפואה הסינית לרפלוקס גם לטיפול בגורם וגם לטיפול בתופעות הנלוות?
    תודה רבה על העזרה
    שבוע טוב
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס

עדי מנחמי
    06/09/2009

באבחון,ניתן לברר אם מקור הריפלוקס הוא עודף בהפרשת hcl (חומצת עיכול) או לחץ פיזי ברום הבטן(לעיתים עקב בעיית סרעפת).ברב המקרים ניתן לסייע בבעיה ע"י דיקור יפני או שמוש בטרפיה קוטבית,דהיינו שמוש במגנטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו