דיקור ופריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור ופריון
    נטע
    14/07/2009

שלום!
    אני פוליציסטית בת 25 מנסה להרות מזה שנה וחצי יש לי חוסר איזון הורמונלי מחזורים לא סדירים וכו' לקחתי 3 סבבים של איקקלומין שלא עזרו, ואני כרגע לפני התחלת טיפולי פריון (זריקות) אז לפני שאני מתחילה אותם
    שאלותי הם:
    1. האם דיקור סיני יכול לעזור במצבי? האם יש צורך לשלב את הדיקור עם טיפולי הפוריות?
    2. האם יש צורך במומחה בתחום הפוריות דווקא או שגם מדקר כללי "עושה" את העבודה?
    3. האם תוכלו לתת המלצה למדקרים טובים באיזור אשדוד אשקלון??

תודה מראש וסליחה על אורך השאלה.
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור ופריון

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות + דיקור

מיכל שלזינגר
    14/07/2009

שלום לך נטע

קודם כל,
    האם בעלך נבדק?
    האם איכות הזרע טובה?

לגבי שילוב רפואה סינית לצד טיפולי פוריות. ההתמחות שלי היא גניקולוגיה ופוריות, חלק ניכר מן המטופלות שלי הן נשים הסובלות משחלות פוליציסטיות שפונות אלי בכלל לפני התחלת מחול השדים... של איקקלומין.... IUI...IVF וכו'.
    באמצעות שילוב טיפולי של דיקור + פורמולות הומוטוקסיקולוגיות + הנחיות תזונה - אני מסייעת לגופן להגיע למצב של ביוצים סדירים. אם אין בעיה נוספת - בד"כ תוך זמן קצר יחסית הן מצליחות להרות באופן טבעי לגמרי.
    נשים שמגיעות כשהן כבר "בסרט..." אני מלווה את הטיפולים באמצעות דיקור + פורמולות צמחים סיניים - על פי השלב שהן נמצאות בו בטיפול, אם מדובר בהזרעה -מהשלב של זריקות ההורמונים ועד שלב ההזרעה
    בנשים שנמצאות בטיפולי IVF משלב הדיכוי השחלתי, שלב התפתחות והבשלת הביציות, שלב השאיבה וההחזרה.

טיפולי דיקור בשילוב צמחים ו/או הומוטוקסיקולוגיה מאוד מומלץ ומאוד יעיל.

לגבי מטפל- חשוב מאוד לפנות למטפל שהתמחה בתחום הגניקולוגיה והפוריות- המשמעות היא ידע ונסיון שאין למטפל שלא התמחה בתחום.

אני לא מכירה מטפל שהתמחה בפוריות באיזור שאת מציינת.

מאחלת לך בהצלחה
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    התמחות בגניקולוגי ופוריות
    052-8728526 077-7006257

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיריון

עדי מנחמי
    14/07/2009

לרב אנו מוצאים כמה איפיונים משותפים אצל נשים עם קושי להכנס להריון כגון רגישות בבטן תחתונה ובעצם הסקרום (שמעל עצם הזנב),גב קר למגע,עור דק ,וסת דלה המלווה לעיתים בבעיות שינה ועצבנות ועוד.באתר שלי תוכלי לצפות בתוכניות בהן דיברתי על הנושא.
    עפ"י הרפואה היפנית קיימות 3 סיבות עיקריות לבעיות פיריון:

1.בעיה בזרימת דם- יתכן עקב לחץ מפשעתי ממושך בעקבות שמוש בנעלי עקב,מכנסיים צמודים מידי,ישיבה ממושכת ועוד.הטיפול משלב תרגילים עצמיים המגבירים את ההחזר הורידי מהרגליים בחזרה לאגן.זו כניראה לא הבעיה אצלך.

2.חוסר איזון הורמונלי- בעת הזו, יותר ויותר נשים סובלות מחוסר איזון הורמונלי, אשר עשוי להתבטא בחוסר פריון, בעיות מחזור, בעיות בבלוטת התריס ואפילו בעיות שינה או דלקות חוזרות ונשנות. המאסטרים היפנים תולים את עיקר הבעיה בצריכה לא מאוזנת של תרופות אנטי דלקתיות או הורמונליות (כגון קורטיזון), גלולות למניעת הריון, מזונות המכילים הורמונים או בעלי חומרים משמרים, חומרי טעם וריח (והרשימה עוד ארוכה).
    בלוטת יותרת המוח מהווה מאין "מגדל פיקוח" וטיימר של המערך ההורמונלי בגוף.בעיות פיריון המלוות בסימפטומים החוזרים על עצמם בשעות או במועדים קבועים,רגישות באזור הגבות,אקנה סביב השפתיים ורצון עז לפחמימות ,יכול להעיד על חוסר איזון בבלוטה. הטיפול היפני מסייע מאד לאזן את תזמוני הבלוטה וכן מאבחן באופן ספציפי את תפקודי הבלוטות העיקריות ויכול בחלק מהמקרים לאזן ולשפר בעיות הורמונליות,הקשורות גם לבלוטת המגן או לשחלות. מעבר לכך, שינוי תזונה, הימנעות מצריכת רעלנים ,קפה וסוכר ושילוב תוספים מנקזי רעלים ,הינו הכרחי במקרים מסוימים.

3.מתח נפשי- קצב החיים בעולם המערבי נותן אותותיו על הגוף במגוון רחב של בעיות בריאותיות,לרבות חוסר פיריון.
    לאורך השנים, נוצר עומס כבד על מערכת העצבים האוטונומית (זו ששולטת על מדדים כגון דופק ולחץ דם), מה שגורם לגוף ולנפש להישחק באופן הדרגתי עד להופעת סימפטומים. הדבר דומה למכשיר חשמלי, אשר עובד באופן אינטנסיבי ללא כל הפסקה ולבסוף נחלש או מתקלקל.
    חוסר פיריון ,הנעוץ במתח יומיומי,מאופיין אצל נשים בעלות סדר יום משימתי ,בו המוח עובד ללא הרף.הקיום היומיומי אמור להיות קליל ברובו וכך עול החיים הופך לקל יותר.יש להשאיר למוח את ההחלטות המיידיות והדחופות ולדאוג שסדר היום יהיה פחות עמוס ומשימתי.גם עצם הניסיון להרות לא אמור להתפס בתודעה כמשימה ,שכן גם זה מהווה גורם ללחץ מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו