מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת חיסוניתטל31/07/2009
שלום רב,
לפני יותר משנה יצאתי ממחלת הנשיקה (ממנה הרגשתי חלשה מאוד במשך חודשים ארוכים). מאז מערכת החיסון שלי חלשה ביותר. אני נדבקת בוירוסים לעיתים קרובות וכל וירוס גורם לי לחולשה ובסיום הוירוס אני חלשה לכשבועיים נוספים.
בזמן מחלת הנשיקה התייעצתי עם נטורופטית שנתנה לי צמחי מרפא (אונה דה גאטו וג'ינסנג קוראני) אליהם הייתי רגישה ולכן אני חוששת לקחת משהו חזק מידיי.
כרגע חזרתי לקחת אסטרגולוס, שהומלץ לי ע"י רוקח בזמן מחלת הנשיקה - למחלה זה לא עזר אך מאחר ומצבי עכשיו לא גרוע כמו במחלת הנשיקה רציתי לשאול אם זה יכול לעזור או שיש משהו אחר מועיל יותר?
(בזמנו טיפולי הרפלקסולוגיה גם עזרו לי לצאת מהמחלה, אך כמובן לא החזירו את המערכת החיסונית שלי למצבה מלפני המחלה, לאור השנה האחרונה)
אודה לתשובתך,
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
עדי מנחמי02/08/2009מערכת החיסון הינה אחת המערכות המורכבות בגוף.יש לחזק אצלך את המערכת כולה ולבדוק פרמטרים נוספים שנחלשו בגוף ולא לתת רק משהו נקודתי.דיקור עושה זאת באופן יעיל וגם פורמולות בהתאמה אישית של צמחי מרפא סיניים ,הנותנת מענה כוללני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
טל20/08/2009שלום שוב,
התחלתי השבוע דיקור סיני. עברתי דיקור ביום ראשון ודיקור נוסף ביום שלישי בבוקר. הסיבה שהלכתי היא על מנת לחזק את המערכת החיסונית ובנוסף יש לי וירוס כבר 3 שבועות שאני לא יוצאת ממנו. המדקר אמר לי שקודם כל הוא יטפל בוירוס מכיוון שאם יטפל בחיזוק המערכת החיסונית זה יוכל להגביר את הסימפטומים.
ביום שלישי בערב הרגשתי ממש רע ואני די משוכנעת שזה בעקבות הדיקור, רציתי לשאול אם הדברים שהרגשתי הם תופעות לוואי של דיקור: היתה לי תחושה מוזרה בבטן (לא כאב או בחילה אלא כאילו משהו תקוע שם והייתי בטוחה ש"ארוץ" לשירותים והכל ייצא אך זה לא קרה), הרגשתי גלי חום ו"תחושה רעה" בכל הגוף ובהמשך הייתה לי סחרחורת, רעדתי והיה לי קשה לנשום והייתי ממש חלשה עד כדי קושי ללכת. הלכתי למיון כי התחושה הייתה ממש קשה (עברתי הרבה וירוסים, כולל וירוסים בבטן ומעולם לא הרגשתי כך) וכעבור זמן מה רוב התחושות עברו ונשארתי עם בחילה וחולשה (הרופא במיון היה משוכנע שיש לי וירוס בבטן ושאשלשל למחרת, אך זה לא קרה). ביום למחרת גם סבלתי מבחילה ובערב מכאב ראש והבוקר קמתי עם כאב ראש חזק במיוחד (אינני סובלת מכאבי ראש לעיתים קרובות וכזה כאב חזק מעולם לא היה לי).
אודה לתשובתך,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
עדי מנחמי20/08/2009נראה לי שהתגובה של הטיפול קשה מידי.או שהטיפול היה חזק מידי בשבילך או שמשהו היה שגוי.בקשי ממנו שבטיפולים הראשונים יהיה יותר עדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור
טל20/08/2009תודה על התשובה.
לדעתך אוכל לעמוד בטיפול עדין יותר? אין אנשים שרגישים מידיי לדיקור?
(אני די בטראומה ומפחדת לעבור דיקור שוב לאור התופעות...)
חשבתי אולי לעבור לרפלקסולוגיה, לרפלקסולוגיה יכולות גם להיות תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה
עדי מנחמי20/08/2009מניוני ,אין כמו דיקור לחיזוק מע' החיסון.במקום דיקור ניתן לתת צמחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)