העלמת כתמי פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלמת כתמי פיגמנטציה
    ח. קראוס
    12/08/2009

שלום רב וערב טוב.
    מזה כמה שנים יש לי כתמי פיגמנטציה על הפנים (אני בן 47) ושמעתי שיש דיקור סיני שמבהיר משמעותית את הכתמים הללו.
    האם אכן זה המצב? ניסיתי אין ספור טיפולים ומשחות כולל תמציות טאיטאי, ללא הועיל ונשארתי מתוסכל.

לתשובתכם ועצתכם אודה.

יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלמת כתמי פיגמנטציה

הוספת תגובה

• עור

עדי מנחמי
    12/08/2009

פיגמנטיה ,בד"כ,קשורה לפעילות לא תקינה של הכבד.לא מדובר במחלת כבד מאובחנת אלא תפקוד לא מושלם.אם זו הבעיה ולא פגם גנטי,ניתן לשפר את המצב ע"י דיקור,לעיתים בשלוב צמחי מרפא.באתר שלי תוכל למצוא התייחסות לנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי פיגמנטציה

מיכל שלזינגר
    12/08/2009

שלום לך

כתמי פיגמנטציה בארצנו שטופת השמש נגרמים לא פעם עקב חשיפה לקרני השמש.

הטיפול המהיר והיעיל ביותר, שתמיד מניב תוצאות - הוא לאו דוקא בכלים של הרפואה הטבעית / משלימה - אלא פילינג בינוני אצל רופא עור שמתמחה בתחום האסטטיקה
    - כמובן שיש לבצע את הטיפול בחורף ולהקפיד ולהגן על העור מפני חשיפה לקרינה מספר חודשים אחרי.

בהצלחה

בריאות שלמה
    מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    077-7006257
    052-8728526

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו