מלסזיה-פטריית שמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלסזיה-פטריית שמר
    רותם
    27/08/2009

שלום. אני בת 20. סובלת מזה חודשיים וחצי מנשירה חזקה (גם מהגבות, גרד מציק וקשקשת על הקרקפת..
    בהתחלה חשבתי שזה כתוצאה ממחסור בברזל, לאחר מכן הרופאת עור נתנה לי משהוא מקומי לגבות, ולא מזמן כשאמרה שיש לי "סבוריאה"-נתנה לי שמפויים טיפוליים, ולגבות נתנה לי משחה(ששמתי פעם אחת)-והבנתי שיש בה סטירואידים ואני מנועה מלהמשיך לשים אותה. היום קיבלתי תוצאות מעבדה (לאחר שלושה שבועות!) והתוצאה היא שיש לי פטריית שמר "מלסזיה". עכשיו סוף סוף אני מבינה מה הגורם לנשירה המוגברת הזאת! אני מתחילה בע"ה טיפול בדיקור סיני. השאלה שלי אם עדיף במקביל לטיפול לצרף עוד דברים כגון צמחי מרפא יוגה וכד?'- כי הרופא שהפנה אותי דיבר על עניין הדיקור-ואמר ששאר הדברים לא נחוצים...ובנוסף- האם דיקור לבד יכול באמת לעזור לי להירפא(מבחינת תזונה-אני משתדלת לאכול בריא!)..תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלסזיה-פטריית שמר

הוספת תגובה

• טיפול בפטרית שמר + רפואה סינית

מיכל שלזינגר
    28/08/2009

שלום לך רותם
    מנסיוני ומן הידע המקצועי שלי, טיפול בפטריות וטפילים בכלל דורש גם שימוש בצמחי מרפא ו/ או תוספים מתאימים.
    דיקור אמנם מטפל בחוסר איזון ומחזק את הגוף - אבל על מנת להפטר מן הפטריה קיים הכרח גם בשילוב של חומרים בטיפול.
    לגבי תזונה -
    גם אם תזונתך נראית לך בריאה, לא בטוח שהיא תזונה באמת "נכונה" ומתאימה למצבך. כדי לברר זאת עלייך לפנות למטפל, כמובן שמטפל ברפואה סינית שמטפל גם בתזונה יוכל להנחות אותך.
    קיימת משמעות רבה גם לטיפול התזונתי במצב של פטריות.
    מטופלים שבאים אלי לטיפול בפטריות מקבלים תפריטים מאוד מדויקים ועליהם להקפיד עליהם באופן מאוד מוקפד בשלבים הראשונים של הטיפול - על מנת להשיג את התוצאות המיוחלות.

בהצלחה
    בריאות שלמה
    ושבת-שלום

מיכל שלזינגר
    רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
    052-8728526
    03-9012411

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו