מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשישותאבי29/08/2009
שלום למומחים
אני סובל בתקופה האחרונה מתשישות.
הייתי תקופה ממושכת ב"שנת חורף" פעילות מינמלית
לאחרונה חזרתי להץאמן במכון כושר, זה בגדול טוב לי
אבל התשישות לא חולפת.
אני יודע שברםואה הסינית עוסקים באלמנטים
וחלפה בראשי מחשבה על עודף באש.
לא יודע בדיוק מה מייצג אש ברופאה הסינית אבל
אני תוהה אם יש קשר בין תשישות לחום גוף.
שמתי לב שכאשר אני רץ אני מהר מאד מזיע
כלומר הגוף מתחמם מהר מאד כפי הנראה.
אז האם יש קשר בין חום גוף ליסוד האש ולתשישות.
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי שלום
עדי מנחמי29/08/2009תשישות הינה סימפטום שעשוי להיות קשור לכמה נושאים.ראשית יש לודא שבדיקות הדם תקינות,לרבות בלוטת התריס ווירולוגיה.בבדיקה יסודית,אני בודק עשרות אזורי רפקס,שנותנים לי תמונה לגבי חוסרי איזון בגוף שלא תמיד מתגלים בבדיקות דם.גם עודף חום מתגלה מיד.הטיפול בדיקור או בצמחים יעיל בד"כ למקרים אילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשישות גופנית וחום גוף
מיכל שלזינגר30/08/2009שום לך אבי
חמשת האלמנטים היא תורה פילוסופית מאוד רחבה ועמוקה ובעלת השלכות פרקטיות - טיפוליות.
התיאוריה אינה כל כך פשטנית ברמה כזו שניתן לקבוע שאדם שחום הגוף שלו עולה בצורה מהירה והוא נוטה להזיע, הינו טיפוס "אש".
כדי לקבוע איזה טיפוס אתה ומהו הטיפול המתאים, יש לפנות למטפל ברפואה סינית.
לגבי התשישות, לבחון את תזונתך ואת אורח חייך.
כפי שעדי ציין ישנן בדיקות מעבדה שרצוי לבצע,
מטפל ברפואה סינית יוכל לסייע רבות.
בהצלחה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)