מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטנט הסינישמחה03/09/2009
שלום רב
אני בת 39 ואסמטית מאוד דואגת ולחוצה לגבי שפעת החזירים ובמיוחד שאני נכללת בקבוצת סיכון
בימים אלה הראו ודיברו עך הפטנט הסיני שאלתי היא האם כל אחד יכול לרכוש את התמצית ללא בדיקת רופא כי להבנתי זה תמצית למניעה וטיפול של שפעת החזירים
והיכן ניתן לרכוש ואיך קוראים לזה.גם הבן שלי בן ה8 אסמטי.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת החזירים + מניעה
מיכל שלזינגר04/09/2009שלום לך
לגבי מחלות נגיפיות בכלל וכמובן גם שפעת:
חשוב להשתדל ולהתרחק מסביבתם של חולים במחלה, לשהות בחללים מאווררים, להקפיד על שטיפות ידיים.
לגבי "הפטנט הסיני"
פורמולה בשם jade screen או בשמה הסיני
yu ping feng san
פורמולה זו נועדה להגן על הגוף . מבחינה סינית מחזקת את הריאות והטחול ומייצבת את החיצון ועל ידי כך מגינה מפני מחללות.
התויות נגד לא מיועדת לטיפול בשלב האקוטי של המחלה.
בפורמולה 3 צמחים
huang qi
שנחשב למגביר שיעול - ואם את סובלת מאסתמה - זוהי בעיה.
bai zhu
אסור במקרים של חסר יין או פגיעה בנוזלים (למשל אם את סובלת מתופעות של גיל המעבר, הזעות, גלי חום וכו'.
fang feng
אסור גם במקרים של חסר יין.
באופן עקרוני למי שאינו באוכלוסית התויות הנגד- הפורמולה ניטלת באופן יומיומי לצורך מניעה..
יש להתחיל ליטול אותה כחודש ומחצה לפני תחילת העונה הבעייתית. רק כחודש מתחילת הטיפול מתחילה ההשפעה המיטבית.
את הפורמולה ניתן להשיג בחנויות הטבע הגדולות.
או דרך האינטרנט.
אבל,
לשאלתך האם היא מתאימה לכל אחד-
כפי שציינתי יש לה התויות נגד. אני לא מכירה אותך/ או את בתך.
אם יש לך ספקות-
תמיד מומלץ לפנות למטפל שיבצע אבחנה מדויקת ויתאים פורמולה באופן אישי.
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר
רפואה סינית והומוטוקסיקולוגיה
03-9012411
052-8728526* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)