מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני גרם לי להתקף מיגרנה קשהענת07/10/2009
שלום,
אני בת 33 , בריאה ובעלת משקל תקין. בעבר סבלתי ממיגרנות עם "אאורה" . לאחר מספר שנים ללא מיגרנה , (לאחר שקיבלתי טיפול בדיקור סיני שעזר מאוד ), לאחר כ 10 שנים ללא מיגרנה פתאום חזרה לי המיגרנה הכוללת הפרעות קשות בראייה , חוסר מיקוד והילות ולבסוף כאב ראש הנמשך מספר שעות. לבסוף הכל נעלם .
החלטתי ללכת שוב לדיקור סיני .הלכתי לדיקור סיני כשבוע לאחר ההתקף.
20 דקות לאחר הטיפול הייתה לי ראקציה חזקה מאוד שבה היה לי התקף "אאורה" בלתי נסבל ולאחריו כאב ראש. התקשרתי לרופא ואמרתי לו שיש לי התקף כתוצאה מהטיפול והוא אמר שדיקור סיני לא עושה משהו רע וההתקף לא קשור בכך שקיבלתי טיפול . אני מאוד חולקת על מה שהוא אמר כי הרגשתי טוב באותו יום ולא היה לי שום סימן למיגרנה אלא רק לאחר הטיפול בדיקור.
איך ייתכן שטיפול שאמור לעזור גרם לי לראקציה כל כך קשה והאם זה אומר כי לא כדאי לי לעשות דיקור שוב איי פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה + דיקור סיני
מיכל שלזינגר08/10/2009שלום ענת
כדאי לך מאוד להמשיך בטיפולי דיקור .
לראיה, בעבר טיפולי הדיקור סייעו לך מאוד. הרי בעקבות הטיפול הקודם לא סבלת ממיגרנות במשך עשור.
מאוד יתכן שהטיפול שקיבלת היה "חזק" מדי ולכן הגוף הגיב בריאקציה כה חריפה.
בטיפול נכון שנשען על אבחנה מדויקת, נדיר מאוד שהמטופלים יסבלו מריאקציות קשות כמו אלו שאת מתארת.
אני ממליצה לך בחום להמשיך בטיפולי דיקור. את עצמך חוית הקלה ממושכת במיגרנות וכן קיימת סוללה מכובדת של מחקרים אשר מצביעה על קשר חיובי בין טיפולי דיקור והגלת מיגרנות.
בריאות שלמה
חג שמח
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפתי מטפל והיה טיפול מוצלח בדיקור
ענת08/10/2009החלפתי מטפל והיה טיפול מוצלח בדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)