מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות-מה ניתן לעשות?הילה24/10/2009
שלום לכם,
שמי הילה ואני בת 20,במשך כשנתיים פחות או יותר אני סובלת מדלקות אוזן וגרון שחוזרות כל מספר חודשים ומגיעות למצב קריטי המחייב אנטיביוטיקה.ברור לי שזהו מצב לא תקין וגורם לי מעבר לסבל אישי להפסיד ימי עבודה,תפקוד פחות יעיל וכו'..
השאלה שלי היא מה ניתן לעשות בנושא?האם יש משהו שהרפואה הסינית תוכל לעזור בו?
אודה לכם אם תשיבו לי ואם תתנו לי דוגמאות לטיפולים שהייתם ממליצים עליהם.
תודה רבה וסופ"ש נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזן וגרון חוזרות
מיכל שלזינגר24/10/2009שלום לך הילה
אין ספק שדלקות חוזרות מעידות על מצב בריאותי בלתי תקין.
שימוש תדיר באנטיביוטיקה - עושה בעצם פעולה שמחלישה עוד יותר את הגוף.
טיפול ברפואה סינית -
שילוב של דיקור, צמחים , הנחיות תזונה (אני משלבת בחלק מן הטיפול פורמולות הומוטוקסיקולוגיות)
יחזק את מערכת החיסון שלך ויוציא אותך ממעגל החולי.
אשמח לסייע לך
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)